Όλγα Φυταγουρίδου: «Δεν ζητήσαμε ουδεμία στήριξη από οποιοδήποτε κόμμα»

«Μπαράζ» αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, για τις υποψηφιότητες που στηρίζει, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μετά τη Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε ευθαρσώς κόντρα στην κομματική γραμμή, πως δεν στηρίζει καμία υποψηφιότητα στο νομό Σερρών, τη «σκυτάλη» πήρε η επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες» και υποψήφια Δήμαρχος Σιντικής Όλγα Φυταγκουρίδου, που είδε το όνομά της να συμπεριλαμβάνεται στην επίμαχη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια, η ίδια αφού δηλώνει πως ουδέποτε ζήτησε στήριξη από οποιοδήποτε κόμμα, υποστηρίζει πως «κάποιος ή κάποιοι δημιούργησαν όλο αυτό το επεισόδιο με προφανείς σκοπούς».

Μόνο που αυτό που η κ. Φυταγκουρίδου αποκαλεί «επεισόδιο», είναι η επίσημη ανακοίνωση όχι οποιουδήποτε κόμματος, αλλά του κυβερνώντος κόμματος και προφανώς κάποιος- και όχι τυχαίος- έδωσε το όνομά της στην Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η κ. Φυταγκουρίδου τονίζει τα εξής:

«Σχετικά με ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και, κάποιοι, έσπευσαν να τις κοινοποιήσουν και που αφορούν τα περί ‘στήριξης’ του συνδυασμού μας από συγκεκριμένο κόμμα, δηλώνουμε τα εξής:

 Δεν επιζητήσαμε ΟΥΔΕΜΙΑ στήριξη από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα.

 Δεν πήραμε καμία στήριξη από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα.

 Είμαστε ένας αυτοδιοικητικός σχηματισμός πέρα και πάνω από κομματικές ταμπέλες, πολυσυλλεκτικός και αγκαλιάζουμε όλους τους δημότες χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.

 Είναι προφανές πως το συγκεκριμένο περιστατικό που έλαβε χώρα είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης που σκοπό έχει να στρέψει την προσοχή του εκλογικού σώματος από τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου Σιντικής που δημιούργησε η σημερινή αποτυχημένη και επικίνδυνη δημοτική αρχή που βλέποντας να χάνει την εξουσία δυναμιτίζει επικίνδυνα το πολιτικό κλίμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

 Ο συγκεκριμένος κομματικός σχηματισμός ήδη διέψευσε τα περί «στήριξης» και αποκατέστησε την αλήθεια.

 Είναι βέβαιο ότι κάποιος ή κάποιοι δημιούργησαν όλο αυτό το επεισόδιο με προφανείς σκοπούς. Ακόμη, είναι βέβαιο ότι θα αποκαλυφθεί ποιος ή ποιοι είναι. Η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως. Και, σε ό,τι με αφορά δηλώνω πως επιφυλάσσομαι παντός νομίμου διακαιώματός μου όταν θα έρθει η ώρα να γίνουν τα αποκαλυπτήρια».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •