Περιοδεία υποψηφίου ευρωβουλευτή (ΚΙΝΑΛ) Γιώργου Νικητιάδη στις Σέρρες

Συναντήσεις με εκπροσώπους των ξενοδόχων των αυτοκινητιστών, των επαγγελματιών – βιοτεχνών και το Εργατικό Κέντρο Σερρών είχε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και τέως υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης που επισκέφθηκε τις Σέρρες το πρωί του Σαββάτου 11 Μαΐου, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ Νικητιάδης εξήγησε την τεράστια σημασία των ευρωεκλογών και την ανάγκη να υποστηριχθεί το Κίνημα Αλλαγής που ένα ενταγμένο στην ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών καθότι το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα είναι το μόνο ο διαθέτει σαφείς θέσεις προκειμένου η ΕΕ να επανακτήσει την παλαιότερη αίγλη της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, συνοδευόμενος απο τον βουλευτή Σερρών Μιχάλη Τζελέπη και τον Γραμματέα της Περιφερειακής Οργάνωσης του Κινήματος Κώστα Τρέντσιο, ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής για τις Ευρωεκλογές. Μεταξύ άλλων ο κ. Νικητιάδης, τόνισε την αναγκαιότητα της καθιέρωσης Επιτρόπου Τουρισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς επίσης και την αλλαγή των εκλογικών περιφερειών στην Ελλάδα, έτσι ώστε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα να μπορεί να εκλέγει τον δικο του εκπρόσωπο στο Ευρωκοινοβούλιο. Ταυτόχρονα, ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής και του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για κοινή εξωτερική πολιτική και άμυνα.

Τέλος, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ανέλυσε τις θέσεις του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και κατ’ επέκταση του Κινήματος Αλλαγής για την καθιέρωση για όλους τους πολίτες των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενός ελάχιστου μισθού που θα αντιστοιχεί στον μέσο όρο των μισθών που καταβάλλονται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αντιστοίχως, εξήγησε τις θέσεις των Σοσιαλιστών για ένα μίνιμουμ αξιοπρεπές επίδομα ανεργίας που θα αντιστοιχεί επίσης στον μέσο των επιδομάτων που καταβάλλονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κοινοποίηση