Β. Κωνσταντινίδης: «Ψήφο στους νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για προσφορά»

Λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΣΕΡΡ.Α.Σ.» Βασίλης Κωνσταντινίδης στέλνει το δικό του μήνυμα στους ψηφοφόρους.

Στο μήνυμά του ο κ. Κωνσταντινίδης τόνισε:

«Αγαπητέ συνδημότη και συνδημότισσα, στις 26 Μαΐου, καλείσαι με την ψήφο σου, να εκλέξεις για την επόμενη τετραετία, ανθρώπους που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας, της διαβίωσης και της ανάπτυξης.

Σίγουρα η επιλογή αυτών που θα σε εκπροσωπήσουν δεν είναι εύκολη. Όμως είναι αναγκαίο να στηρίξεις με την ψήφο σου νέους ανθρώπους, που έχουν όρεξη για προσφορά, που έχουν ήθος, σεβασμό και εκφράζονται μέσα από την αλληλεγγύη. Ανθρώπους που ζουν στην περιοχή και γνωρίζουν τα προβλήματα.

Που έχουν νέες ιδέες και προσδοκούν σε μια καλύτερη πόλη, σε έναν καλύτερο δήμο. Την Κυριακή 26 Μαΐου καλείσαι με καθαρή σκέψη να ψηφίσεις τον “άνθρωπό” σου. Αυτόν που κατά τη γνώμη σου θα εκφράζει εσένα, το πρόβλημά σου, την ανησυχία σου.

Τώρα, θ’ αγωνιστούμε μαζί για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας, της γεωργίας, του τουρισμού, του εμπορίου και του αθλητισμού.

Αγαπητέ συνδημότη και συνδημότισσα στήριξε τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Στέφανο Φωτιάδη και το συνδυασμό “ΣΕΡΡΑΣ”, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο δικό μου πρόσωπο, για την αναβάθμιση του δήμου μας.

Με ήθος, σεβασμό και αλληλεγγύη.
Ανοίγοντας την πόρτα στους νέους, ανοίγεις την πόρτα και στο μέλλον».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •