Επίσκεψη της Υφ. Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Ελ. Χατζηγεωργίου στην Π.Ε. Σερρών

Στις Σέρρες βρέθηκε την Πέμπτη 16 Μαΐου η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Η κα Χατζηγεωργίου επισκέφθηκε τον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης και ενημερώθηκε για τη συμβολή του Φορέα στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ανάδειξη της περιοχής. Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Facebook η Υφυπουργός Εσωτερικών σημείωσε: “Επισκεφθήκαμε σήμερα το Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης και συναντήσαμε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Το έργο τους και η θετική συμβολή του Φορέα Διαχείρισης στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ανάδειξη της περιοχής είχαν, έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν την ενεργή μας στήριξη”
 
Αμέσως μετά η κα Χατζηγεωργείου επισκέφθηκε τη σερραϊκή Γαλακτοβιομηχανία της Κρι-Κρι συνομίλησε με τη διοίκηση και ξεναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις.
 
Τέλος, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της  θεματικής εκδήλωσης με τίτλο «Διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας-Βουλγαρίας: δημιουργώντας έναν ενιαίο τουριστικό προορισμό» που διοργάνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) 
Κοινοποίηση