Κλ. Λιούτας: «Προσέχουμε τι ψηφίζουμε ιδίως όταν έχουμε σε μια παράταξη δείγματα τραμπουκισμού και έπαρσης»

Ένα μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες, έστειλε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δημιουργική Συναίνεση» Κλωνάρης Λιούτας.

«Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται, αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται, αλλά δεν λέγονται. Προφανώς αυτό το αγνοούν οι υποψήφιοι γιατί γι αυτούς όλα λέγονται και όλα γίνονται.

Όχι λοιπόν δεν θα σας φέρω θάλασσα ούτε θα σας βάλω σε δουλειά. Θα προσπαθήσω όμως να σας κοιτώ στα μάτια και μαζί να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.

Και όπως έλεγε και ο Σοφοκλής ‘Αρχή άνδρα δείκνυσι’. Τι εννοούσε; Ότι η ποιότητα του ανδρός φαίνεται μόνο όταν αναλάβει αξιώματα και εξουσία.
Πολιτική Μετάφραση : Προσέχουμε τι ψηφίζουμε ιδίως όταν έχουμε σε μια παράταξη δείγματα τραμπουκισμού και έπαρσης. Αν γίνονται τώρα, φανταστείτε τι θα γίνεται όταν και αν εκλεχθούν. Τα μάτια μας δεκατέσσερα λοιπόν. Και μην ξεχνάτε ‘Ο άδειος ο τενεκές κάνει τον μεγαλύτερο θόρυβο’. Υγ. Η παραπάνω Πολιτική Μετάφραση είναι αντίγραφο από πολίτικο λεξικό. Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματικές,» τόνισε ο κ. Λιούτας.

Κοινοποίηση