Σ. Ρίζος: «Χρειαζόμαστε την απλοποίηση της καθημερινής ζωής των δημοτών»

Την ψήφο των Σερραίων διεκδικεί ο κ. Σάββας Ρίζος, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σερρών, με την παράταξη «Συμμαχία Σερραίων».

Ο κ. Ρίζος μίλησε στο Infonews24 για τους στόχους του, για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά, ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα στους ψηφοφόρους.

Ερ.: Κ. Ρίζο, αποφασίσατε να ακολουθήσετε τα «μονοπάτια» της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πως βλέπετε να κυλά ο προεκλογικός αγώνας;

Σ.Ρ.: Ο προεκλογικός αγώνας κυλά πολύ ήρεμα και μέσα στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού. Ήδη διανύουμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα πριν από την κρίση των δημοτών η οποία πιστεύω με βεβαιότητα ότι θα επικροτήσει τις θέσεις της «Συμμαχίας Σερραίων» και θα μας κατατάξει με υψηλό ποσοστό στην πρώτη θέση.

Ερ.: Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το «ναι» στην πρόταση του Αλ. Χρυσάφη;

Σ.Ρ.: Η επιλογή μου να ενταχθώ στη «Συμμαχία Σερραίων» και να στηρίξω ως επόμενο δήμαρχο τον Αλ. Χρυσάφη προήλθε μετά από συγκριτική αξιολόγηση και μέσα από αυτή έκρινα ότι ανταποκρίνεται πλήρως στους στόχους και στα οράματα μου. Συγκεκριμένα ο Αλ. Χρυσάφης είναι ένας άνθρωπος καταξιωμένος οικογενειακά και επαγγελματικά, αυτοδημιούργητος, με τεχνοκρατική αντίληψη, με γνώση των εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων και όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων, απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα δήμο που θέλει να πάει μπροστά. Επίσης στη «Συμμαχία Σερραίων» έχουν ενταχθεί πολλοί νέοι άνθρωποι με οράματα και στόχους οι οποίοι με την συμβολή και των εμπειρότερων θα αγωνιστούμε για την υλοποίηση όλων των στόχων αλλά και την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων των δημοτών μας. Θα σταθούμε δίπλα στους δημότες μας, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και στόχος μας είναι να απλοποιήσουμε και να κάνουμε ευκολότερη την καθημερινότητα τους.

Ερ.: Τι είναι αυτό που πιστεύετε ότι χρειάζεται ο Δήμος Σερρών σήμερα;

Σ.Ρ.: Όπως προανέφερα χρειαζόμαστε την απλοποίηση της καθημερινής ζωής των δημοτών μας τόσο στον αστικό ιστό όσο και στα χωριά του δήμου στα οποία διαπίστωσα ότι υπάρχει μία πικρία των κατοίκων. Παράλληλα εκτός από την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων ο Δήμος Σερρών πρέπει να μετατραπεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο για την δημιουργία όλων εκείνων των υποδομών που θα διευκολύνουν και θα εξυπηρετούν όλους τους δημότες. Η παρουσία του Αλ. Χρυσάφη ως τεχνοκράτη και γνώστη των χρηματοδοτικών εργαλείων για την δημιουργία αυτών των υποδομών όσο και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων θα είναι καταλυτική αφού είναι γνωστό σε όλους ότι η γνώση είναι δύναμη.

Ερ.: Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε προς τους ψηφοφόρους;

Σ.Ρ.: Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους ψηφοφόρους είναι ότι πρέπει να μας εμπιστευτούν και να μας αναδείξουν πρώτη δύναμη με ισχυρή πλειοψηφία. Εμείς συνδυάζοντας τον ενθουσιασμό των νέων και την εμπειρία των παλαιοτέρων υποσχόμαστε να υλοποιήσουμε όλα όσα ο Αλ. Χρυσάφης ανέλυσε και αναλυτικά περιέγραψε με το πρόγραμμά μας. Εμπιστευτείτε μας για να δημιουργήσουμε ένα δήμο πρότυπο, ένα δήμο στραμμένο στην αντιμετώπιση του σήμερα και στις επιταγές του μέλλοντος.

Κοινοποίηση