Η απογοήτευση του Αλ. Χριστοδούλου, αυτοκριτική και το μήνυμά του για τη δεύτερη Κυριακή στο Δήμο Εμ. Παππά

Κάνοντας σκληρή αυτοκριτική ομολογουμένως, ο αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Αλέξανδρος Χριστοδούλου, δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει τις απαραίτητες ψήφους για το δημοτικό συμβούλιο, καθώς με τον «Κλεισθένη» οι έδρες καθορίζονται από την πρώτη Κυριακή.

Η έβδομη θέση που έλαβε σε ψήφους, δεν ήταν αρκετή για να του εξασφαλίσει την είσοδό του στο δημοτικό συμβούλιο και ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει την πικρία του και την απογοήτευσή του.

Στο μήνυμά του, ο κ. Χριστοδούλου δηλώνει κατηγορηματικά, πως θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, για την επικράτηση του συνδυασμού του με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Δημήτρη Νότα, τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλέξανδρος Χριστοδούλου τονίζει:

«Άλλη μια εκλογική αναμέτρηση έλαβε τέλος για μένα (η τέταρτη στη σειρά).

Στη ζωή όπως και στις εκλογές έχει επιτυχίες και αποτυχίες…

Καταλήγοντας στην 7η και μη εκλόγιμη θέση (με τον νέο εκλογικό νόμο) για το δημοτικό συμβούλιο, λαμβάνει τέλος μια διαδρομή 5 ετών ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Εμμανουήλ Παππά.

Μια σεζόν που θεωρώ πως μου έδωσε πολλά και μου πήρε λιγότερα.

Σίγουρα μου έδωσε υπομονή, αυτοσυγκράτηση, εμπειρίες και γερό στομάχι τελικά…

Μια θητεία και ως αντιδήμαρχος πράσινου και αθλητισμού, για την οποία θεωρώ πως έδωσα αρκετά από τα ψυχικά μου αποθέματα, αλλά σίγουρα όχι όσα έπρεπε κρίνοντας από το προσωπικό αποτέλεσμα.

Ζήτησα πριν τις εκλογές να με κρίνουν οι δημότες του Δήμου Εμμανουήλ Παππά αυστηρά και το έκαναν.

Το αποτέλεσμα αυτής της κριτικής ήταν απογοητευτικό για μένα, καθώς σημείωσα μια προσωπική πτώση του 37% στην σταυροδοσία μου από το 2014 ως το 2019.

Από μόνο του το νούμερο μιλάει και μου φωνάζει πως κάτι έκανα λάθος…

Αυτοκριτική λοιπόν και κλειστό το στόμα.

Η απάντηση για το έργο σου δίνεται στην κάλπη κι εγώ την πήρα.

Θα ήταν αγένεια να μην ευχαριστήσω τους κατοίκους του Νέου Σκοπού…του χωριού που με φιλοξενεί και με πριμοδότησε με αρκετούς σταυρούς…και πραγματικά με συγκίνησε και με ξάφνιασε.

Συνεχίζω…στηρίζω και θα δώσω την ψυχή μου γι αυτό τον συνδυασμό για να τον δω και πάλι διοίκηση.

Μαζί θα συνεχίσουμε για τον δήμο μας…

Αυτή η διοίκηση αξίζει να υλοποιήσει ολα αυτά τα έργα που κατάφερε να χρηματοδοτήσει μέσα σε καιρούς δύσκολους…ίσως τους δυσκολότερους για την σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας και όχι σε εποχές που διοίκησαν οι αντίπαλοι μας όπου έτρεχαν τα σκυλιά και οι γάτες με τα λουκάνικα στους δρόμους και οι χρηματοδοτήσεις ερχόταν από παντού.

Αυτοί οι κύριοι μας κουνούν το δάχτυλο και περιμένανε να κάνουμε σε 5 χρόνια όσα αυτοί δεν κάνανε σε τρεις και πλέον δεκαετίες…

Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του συνδυασμού ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

Πάμε ακόμη πιο δυνατά την Κυριακή 2 Ιουνίου για να στείλουμε την σωστή διοίκηση στο τιμόνι του δήμου».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •