Στ. Φωτιάδης: Επιλέγουμε Δήμαρχο που δεν έχει υπογράψει “πολιτικά γραμμάτια”

Μήνυμα προς τους δημότες των Σερρών να στηρίξουν την παράταξη ΣΕΡΡ.Α.Σ. στο δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών στέλνει ο υποψήφιος δήμαρχος Στέφανος Φωτιάδης, ο οποίος εξηγεί ότι οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν Δήμαρχο που θα ενώσει και θα συνεργαστεί με όλους. Μεταξύ άλλων ο κος Φωτιάδης αναφέρει: “Στις 2 Ιουνίου καλούμαστε να επιλέξουμε Δήμαρχο που θα ενώσει και θα συνεργαστεί με όλους, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς βουλευτικές και κομματικές εξαρτήσεις, Δήμαρχο που δεν έχει υπογράψει «πολιτικά γραμμάτια” 

Αναλυτικά το μήνυμα του κου Φωτιάδη

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Δήμου Σερρών που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου, είτε επέλεξαν τον συνδυασμό μας, είτε κάποιον άλλον. Η αποχή είναι ο κοινός μας «εχθρός». Ο συνδυασμός της ΣΕΡΡΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΣΕΡΡ.Α.Σ., πιστεύει στην ανεξαρτησία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην επίλυση των προβλημάτων των δημοτών, μέσα σε ένα πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας και σύνθεσης όλων των απόψεων.

Στις 2 Ιουνίου καλούμαστε να επιλέξουμε Δήμαρχο που θα ενώσει και θα συνεργαστεί με όλους, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς βουλευτικές και κομματικές εξαρτήσεις, Δήμαρχο που δεν έχει υπογράψει «πολιτικά γραμμάτια». Καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ δυο προσώπων, δύο αντιλήψεων, δύο πρακτικών, το καταλληλότερο, το ικανότερο, αυτό που-στην πράξη- μπορεί να συνθέσει και να ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Συνεχίζουμε, όλοι μαζί, να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο μας, για εμάς, τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές”

Κοινοποίηση