Αρτοποιείο Γ. Παπαδόπουλου: Ψωμί με φαντασία και «πάνω» σε παραδοσιακές συνταγές

Θεμελιώδης σκοπός της αρτοποιίας είναι να μεταβάλλει το αλεύρι σε ψωμί.

Στο αρτοποιείο του Γιώργου Παπαδόπουλου ετοιμάζεται το ψωμί με δημιουργικότητα, φαντασία, εξαιρετικά υλικά και «πατώντας» πάνω σε παραδοσιακές συνταγές που άντεξαν στο χρόνο και εξελίχθηκαν, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα τις αρχές της υγιεινής διατροφής.

Το αρτοποιείο του Γεώργιου Παπαδόπουλου βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 37, στις Σέρρες.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο fb πατώντας εδώ
https://www.facebook.com/%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%99%CE%91-%CE%93%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%94%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3-283041395057564/ 

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •