Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: “Ξένα συμφέροντα η πηγή του μένους κατά του ΥΜΑΘ”

Σε απάντηση σε δημοσιεύματα που συνεχίζουν επίθεση κατά του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, η βουλευτής Ν. Σερρών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και πρ. Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης και Εθνικής Άμυνας, δήλωσε:

“Εκείνοι που θέλουν να μην υπάρχει κανένας ελληνικός κυβερνητικός φορέας με το όνομα της “Μακεδονίας” και χαρακτηρίζουν “άχρηστο” το ιστορικό Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, ακολουθούν, ίσως χωρίς να το αντιλαμβάνονται, εντολές που έρχονται έξω από την Ελλάδα. Στόχος είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες, ώστε να μειωθεί η συνοχή του ελληνικού πληθυσμού και να γίνει πιο εύκολη η εκμετάλλευση του τεράστιου εθνικού πλούτου μας, από τα γνωστά και άγνωστα ξένα συμφέροντα, όπως του γνωστού επιχειρηματία που επιβουλεύεται το αίμα των εθνών, του κ. Τζορζ Σόρος, και των συνομολόγων του στο Βορρά και στην Ανατολή. Στη χρηματοδότηση που λαμβάνουν από εκεί, πρέπει να αναζητηθεί η πηγή του συνεχούς μένους ορισμένων φωνών των μεγάλων κομμάτων, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στο “Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης”, στη συνεχή προσπάθεια να χαρακτηρίζεται “άχρηστο” και να του αφαιρούνται ολοένα και περισσότερες αρμοδιότητες. Γιατί όσο υπάρχει το “Μακεδονίας και Θράκης”, οι Έλληνες έχουν ένα ισχυρό σύμβολο που μας θυμίζει ότι η Ελλάδα, η Μακεδονία και η Θράκη μας (ο επόμενος στόχος των ίδιων ξένων συμφερόντων), είναι ένα αδιάσπαστο και αδιαίρετο σύνολο. Αυτός είναι ο λόγος που η επίθεση εναντίον του συνεχίζεται αμείλικτη, και μόνο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε εκεί για να το υπερασπιστούμε!

Στις επερχόμενες εκλογές, οι Έλληνες ψηφοφόροι ας αναλογιστούν ποιοι έκαναν θυσίες για τη ισχυροποίηση της Ελλάδας και ποιοι άλλα φωνάζουν και άλλα τελικά κάνουν. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παραμένουμε στην πρώτη γραμμή και θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την Ελλάδα, μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός μας.”

Κοινοποίηση