Β’ γύρος αυτοδιοικητικών εκλογών: Άνοιξαν κανονικά οι κάλπες-Απουσιάζουν μέλη εφορευτικών επιτροπών

Σε εξέλιξη είναι η ψηφοφορία για τον δεύτερο γύρο στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ομαλά και χωρίς προβλήματα διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στην Π.Ε. Σερρών. “Οι κάλπες σε όλα τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν κανονικά ωστόσο και σήμερα καταγράφονται εκ νέου απουσίες μελών των εφορευτικών επιτροπών” αναφέρει ο υπεύθυνος των εκλογών σε τοπικό επίπεδο Πολυχρόνης Κουκουζέλης

Σύμφωνα, με την γενική διευθύντρια εσωτερικής λειτουργίας της ΠΚΜ Πόπη Μπαλλά, η οποία μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τις επτά περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και στους εικοσιέξι δήμους – από τους συνολικά τριάντα οκτώ δήμους της Κ. Μακεδονιας – στους οποίους υποψήφιοι δήμαρχοι αναμετρώνται στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Στις 07:00 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες και στις 19:00 το απόγευμα θα κλείσουν. Χωρίς σταυρό προτίμησης αυτή τη φορά.Ψηφίζουμε με ταυτότητα, διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας ή δίπλωμα, ενώ τις εκλογές κάνουν οι ίδιες Εφορευτικές Επιτροπές και οι ίδιοι Δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Σήμερα η διέλευση των διοδίων θα είναι ελεύθερη, μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Κοινοποίηση