Ευχάριστη έκπληξη το όνομα του Κ. Καρπουχτσή για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες

Τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ «φυλλοροεί» και αντιμετωπίζει πρόβλημα ως προς τη δυναμική του ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών, αναζητούνται διακαώς τα πρόσωπα εκείνα που θα τον βοηθήσουν να δοθεί εκ νέου ώθηση, αλλά και να συγκρατήσουν την… πτώση.

Με δεδομένη την έλλειψη δημοτικότητας της πλειοψηφίας των εν ενεργεία βουλευτών, ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά «φρέσκα» πρόσωπα.

Στο νομό Σερρών φαίνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε αυτό που αναζητούσε, στο πρόσωπο του κ. Κώστα Καρπουχτσή.

Ο κ. Καρπουχτσής έδωσε τα θετικά δείγματα «γραφής» του στα κοινά μέσα από την ενασχόλησή του στο Δήμο Σερρών, ως ένα από τα βασικά στελέχη της απερχόμενης- πλέον- δημοτικής αρχής.

Ελεύθερος επαγγελματίας ο ίδιος, γνωρίζει πολύ καλά τις συμβαίνει στην αγορά και πιάνει τον… παλμό του επαγγελματία, που ομολογουμένως δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του.

Είναι από τα πρόσωπα που ουδέποτε έχουν απασχολήσει αρνητικά την πολιτική ζωή, ιδιαίτερα δραστήριος και χαρακτηριστικό είναι πως απολαμβάνει το σεβασμό ακόμη και των πολιτικών του «αντιπάλων».

Το όνομα του κ. Καρπουχτσή «παίζει» πολύ δυνατά για μία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Σερρών και μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που το χαρακτηρίζουν ως μία «ευχάριστη έκπληξη».

Ο λόγος του δεν θυμίζει σε τίποτα τα αρτηριοσκληρωτικά στελέχη του κόμματος, που στις περισσότερες των περιπτώσεων, έχουν προκαλέσει βλάβη στο ίδιο το κόμμα κι αυτό προσμετράται ως ένα ακόμη θετικό για την υποψηφιότητά του.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •