Στ. Φωτιάδης: «Συνεχίζουμε με ομοψυχία, με ξεκάθαρη άποψη για τον Δήμο»

Το μήνυμά του μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, έστειλε ο επικεφαλής της παράταξης «ΣΕΡΡ.Α.Σ.» και υποψήφιος δήμαρχος Σερρών Στέφανος Φωτιάδης.

Ο κ. Φωτιάδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον κόσμο, τους συνυποψήφιους και τους εθελοντές της παράταξής του και πρόσθεσε πως η παράταξη συνεχίζει με ομοψυχία, με ξεκάθαρη άποψη για τον Δήμο και με ελεύθερο φρόνημα.

Αναλυτικά, το μήνυμά του ο κ. Φωτιάδης τονίζει:

«Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην νέα δημοτική αρχή και στις παρατάξεις που εκλέχτηκαν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Νιώθω απεριόριστη ευγνωμοσύνη για όλο αυτόν τον κόσμο που τόσα χρόνια με στήριξε, με στηρίζει, που στέκεται συνεχώς δίπλα μου.

Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και δηλώνω πως αισθάνομαι πολιτικά τυχερός για όλα όσα έχω ζήσει και ζω, εισπράττοντας αγάπη, εμπιστοσύνη και δύναμη από τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μου, που πιστεύουν στην Ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και στρατηγικές.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους συνυποψήφιους μου, μέλη της παράταξης, παλιούς και νέους, που ήτανε και είναι μαζί μου σε κάθε αγώνα, με ανιδιοτελή προσφορά και πολλή δουλειά. Όπως επίσης, ευχαριστώ πολύ, τους εθελοντές μας, που για ακόμη μία φορά στήριξαν τον αγώνα μας.

Δώσαμε έναν έντιμο, ανεξάρτητο και φυσικά πολύ δύσκολο αγώνα. Οι εκλογές είναι μόνο ένα κομμάτι του μεγάλου ταξιδιού που λέγεται Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενός ταξιδιού που συνεχίζεται με δουλειά σε καθημερινή βάση.

Συνεχίζουμε λοιπόν, με ομοψυχία, με ξεκάθαρη άποψη για τον Δήμο μας, με ελεύθερο φρόνημα. Κυρίως όμως, συνεχίζουμε με αγάπη για τον τόπο μας, με παρότρυνση τη μεγάλη δύναμη που εισπράττουμε από τον κόσμο».

Κοινοποίηση