Αρ. Παπαφωτίου: «Επιβάλλεται να μπει τάξη στους πεζοδρόμους για τα τραπεζοκαθίσματα»

Θέση για το πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τα τραπεζοκαθίσματα στο κέντρο της πόλης των Σερρών, πήρε η επικεφαλής της «Δύναμης Σερραίων» Αριάδνη Παπαφωτίου, η οποία έκανε την εξής δήλωση:

«Θεωρώ ότι στην περίπτωση της οδού Μεραρχίας, η Δημοτική Αρχή του κ. Αγγελίδη καθυστέρησε ήδη πολύ (εσφαλμένα και για προεκλογικούς λόγους) να υλοποιήσει την νόμιμη απόφαση του Δ.Σ. η οποία μάλιστα επικυρώθηκε και από το ΣτΕ (από τον Φεβρουάριο 2019) και γνωστοποιήθηκε εγκαίρως στους ολίγους ενδιαφερόμενους ώστε να πράξουν τα δέοντα.

Δυστυχώς αυτοί δεν ανταποκρίθηκαν ούτε ομαλά ούτε άμεσα, θύματα όσων τους ενθάρρυναν και πάλι για προεκλογικούς λόγους σε μη συμμόρφωση, παρασύροντάς τους δυστυχώς σε απείθεια που εκπέμπει κακό μήνυμα στην τοπική κοινωνία και ειδικά στους νέους που είναι και συχνοί θαμώνες των καταστημάτων της οδού.

Είναι απαραίτητη για την πόλη των Σερρών η ανάπτυξη και διεύρυνση του εμπορικού της κέντρου. Αυτό για εμάς αποτελεί προγραμματική δέσμευση. Επομένως ο εμπορικός χαρακτήρας του συγκεκριμένου τμήματος, πρέπει να διαφυλαχθεί.

Για τα τραπεζοκαθίσματα, υπάρχει ήδη πλούσιο δίκτυο πεζόδρομων στο οποίο επίσης επιβάλλεται να μπει τάξη.

Λυπάμαι που ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Χρυσάφης μασάει τα λόγια του και δεν παίρνει καθαρή θέση.

Ο Δήμος δεν θα διοικηθεί με ‘ναι μεν αλλά’. Θα δίνουμε λύσεις.

Δυστυχώς πριν καν ξεκινήσει η Δημοτική μας θητεία, κάποιοι αποκαλύπτουν προγραμματική ‘γύμνια’ και απουσία άποψης για τα θέματα της καθημερινότητας».

Κοινοποίηση