Έρχεται το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro στις Σέρρες

Η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σερρών διοργανώνει για έκτη φορά αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro στις 14,15 & 16 Ιουνίου 2019.

O συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τον 4ο αγώνα του πρωταθλήματος EnduroGp. Μετά την Γερμανία, την Πορτογαλία και την Ισπανία, ο μεγαλύτερος παγκοσμίως θεσμός στο χώρο του enduro έρχεται στις Σέρρες.

Οι άνθρωποι της ΛΑΜΣ και του Serres Offroad Premio, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε διοργανώσεις τέτοιου είδους και μεγέθους, κατάφεραν σε λιγότερο από δύο μήνες να έχουν τα πάντα έτοιμα.

Η πόλη των Σερρών από σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου θα αρχίσει να ζει σε ρυθμούς παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro. Στην πόλη θα έρθουν όλες οι εργοστασιακές ομάδες που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Το κέντρο του αγώνα θα είναι στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, μέσα στο οποίο, και συγκεκριμένα στην πίστα motocross, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα.

Η δεύτερη ειδική διαδρομή βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και είναι η “enduro” ειδική διαδρομή του αγώνα. Η ποικιλομορφία του εδάφους της περιοχής του Αϊ Γιώργη έχει κάνει πολλές φορές τους αναβάτες του παγκοσμίου πρωταθλήματος να λατρέψουν αυτήν την ειδική διαδρομή.

Η Τρίτη ειδική διαδρομή βρίσκεται στην περιοχή της Ραχωβίτσας και αποτελεί την πιο τεχνική και δύσκολη διαδρομή του αγώνα.

Στο site της ΛΑΜΣ www.lams.gr υπάρχουν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.

Επίσης όσοι παρευρεθούν την Παρασκευή στις 14 Ιουνίου στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, εκτός από τους αναβάτες του EnduroGP, θα απολαύσουν κι ένα ακόμη υπερθέαμα από την ομάδα SXS by Dimitris Cocos.

Δύο αναβάτες της ομάδος θα μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές με μοτοσυκλέτες, ATV και scooter. To stunt x-treme show θα ξεκινήσει στις 18:00, μισή ώρα δηλαδή πριν την super Test του EnduroGP και θα συνεχιστεί για μισή ώρα μετά την ολοκλήρωση της Super Test.

Οι SXS ιδρύθηκαν το 2005 και από τότε έως και σήμερα μας χαρίζουν ξεχωριστό θέαμα κάθε φορά που εμφανίζονται σε κάποιο event. Η ομάδα SXS αποτελείται από αμέτρητα οχήματα και ξεχωριστούς αναβάτες που χαρίζουν άφθονο θέαμα με ότι όχημα και να τους βλέπουμε!

Η ΛΑΜΣ περιμένει όλες τις Σερραίες και τους Σερραίους να αγκαλιάσουν την εκδήλωση αυτή και να παραβρεθούν στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών για να απολαύσουν ένα υπέροχο θέαμα.

501 Shares