Με παραγωγούς και μικροπωλητές συζήτησε ο Κ. Καρπουχτσής- Επίσκεψη σε Σκούταρι & Προβατά

Τις λαϊκές αγορές σε Σκούταρι και Προβατά επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου, ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του «ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία» Κώστας Καρπουχτσής.

Ο κ. Καρπουχτσής συζήτησε με τους μικροπωλητές, παραγωγούς των λαϊκών αγορών και με τους κατοίκους των δύο χωριών.

Ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ στη συνάντησή του με τους παραγωγούς, επεσήμανε την ανάγκη στήριξης και ανάπτυξης του πρωτογενούς και αγροδιατροφικού τομέα, που είναι ικανός να αποτελέσει και τον βασικό «πυλώνα» στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.

Κατά τη επίσκεψή του στις δύο Τοπικές Κοινότητες ο κ. Καρπουχτσής αναφέρθηκε στα έργα που έχει υλοποιήσει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την βελτίωση των υποδομών στην περιφέρεια του Νομού Σερρών.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα ύδρευσης, προϋπολογισμού 12.500.000 ευρώ, αποχέτευσης, προϋπολογισμού 44.000.000 ευρώ και στα έργα άρδευσης, προϋπολογισμού 3.600.000 ευρώ.

Όσον αφορά στα ειδικά Προγράμματα Ενίσχυσης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΦιλόΔημος Ι» και «ΦιλόΔημος ΙΙ», που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως επρόκειτο για προγράμματα που καλύπτουν έργα που αφορούν στην ύδρευση, αποχέτευση, ΧΑΔΑ, αγροτική οδοποιία, αθλητικές εγκαταστάσεις, αντιπλημμυρικά, επανάχρηση κτιρίων, ανέγερση σχολείων και δημαρχείων, προμήθεια μηχανημάτων και εξοπλισμού, επισκευή σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων, παιδικές χαρές και λιμενικές υποδομές.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων αυτών ξεπερνά τα 30.000.000€.

Κοινοποίηση