Συνεχίζει τις συναντήσεις και τις επαφές με αρχές, φορείς και παραγωγικές τάξεις υποψήφιος βουλευτής Σερρών ο Κ. Καρπουχτσής

Σειρά συναντήσεων και επαφών με αρχές, φορείς και παραγωγικές τάξεις, συνεχίζει να έχει ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Καρπουχτσής». Μεταξύ άλλων ο κ. Καρπουχτσής επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγο και το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, καθώς επίσης και τη λαϊκή αγορά των Σερρών.

Με την εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγο, ξεκίνησε το πρόγραμμα των επισκέψεών του ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσής. Η συνάντηση διεξήχθη σε «ιδιαίτερα θερμό κλίμα» και η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα θρησκευτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσής, πραγματοποίησε το πρωί επίσκεψη εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος από τον Διοικητή Αθανάσιο Ματάκο και την Αναπληρώτρια διοικήτρια Λαμπρινή Καφτατζή.

Στην συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου ο κ. Καρπουχτσής ανέφερε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ η δημόσια υγεία θα συνεχίσει να αποτελεί βασική προτεραιότητα. «Με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διασφαλίστηκε η ελεύθερη πρόσβαση όλων των ανασφάλιστων στην δημόσια υγεία. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και για την επόμενη περίοδο παραμένει η περαιτέρω ενδυνάμωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Ο πολυετής προγραμματισμός προσλήψεων (10.000 γιατροί – νοσηλευτές – λοιπό προσωπικό για το 2019-2022) και η ανανέωση των υποδομών και του εξοπλισμού του ΕΣΥ. Επίσης οι δαπάνες για την υγεία στο τέλος της τετραετίας να ανέρχονται στο 6% του ΑΕΠ, δηλαδή στον ευρωπαϊκό μέσο όρο» κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών.

Συζήτηση με τους μικροπωλητές και παραγωγούς της λαϊκής αγοράς Στο πλαίσιο των επαφών του με τις επαγγελματικές και κοινωνικές τάξεις, ο υποψήφιος Βουλευτής Κ. Καρπουχτσής, επισκέφθηκε και τη λαϊκή αγορά της πόλης των Σερρών, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσεις με παραγωγούς και μικροπωλητές.

 

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •