Δ. Γκολέμης: «Στόχος μου να απαγκιστρωθεί ο Νομός από την επαγγελματική ανασφάλεια»

Μόλις 17 ημέρες απέμειναν μέχρι την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου και οι υποψήφιοι «πατάνε γκάζι» για να προλάβουν να ολοκληρώσουν τις προεκλογικές τους περιοδείες, συναντήσεις και επαφές.
Από τους πρώτους που ξεκίνησαν τον προεκλογικό αγώνα, έχοντας φυσικά τις διαβεβαιώσεις για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του νομού Σερρών, ήταν ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Γκολέμης.

Ο κ. Γκολέμης έδωσε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Infonews24 και μίλησε για την υποψηφιότητά του, για τη μέχρι τώρα εμπειρία του προεκλογικού αγώνα, καθώς και για τους στόχους του.

Ερ.: Κύριε Γκολέμη συγχαρητήρια για την υποψηφιότητά σας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές. Πως αισθάνεστε για το ότι ξεκινά ένας νέος κύκλος για εσάς;

Δ.Γκ.: Σας ευχαριστώ πολύ. Ήταν μεγάλη μου τιμή και ευθύνη η πρόταση της ΝΔ να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ως υποψήφιος βουλευτής .Δέχθηκα την πρόταση χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς δεν έκρυψα ποτέ το ενδιαφέρον μου τόσο για τα κοινά του τόπου, με την έννοια της προσφοράς, όσο και την αγάπη μου για την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη με τη σαφή ιδεολογία και τον σταθερό προσανατολισμό. Συμμετέχω ενεργά στο κόμμα αρκετά χρόνια. Στην αρχή ως μέλος της ΝΟΔΕ, στην πορεία διετέλεσα εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ στο Νομό Σερρών, επίσης υπήρξα πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης των Σερρών και μάλιστα το 2016 κατάφερα να εκλεγώ πρώτος στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος για την εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΝΔ. Πάντα πίστευα και πιστεύω της αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης της ΝΔ και τη φιλολαϊκή πολιτική της.

Ερ.: Η προεκλογική περίοδος είναι πάρα πολύ μικρή. Μπορείτε μέσα σε λιγότερο από 20 μέρες να κάνετε προεκλογικό αγώνα και να επικοινωνήσετε το πρόγραμμα της ΝΔ;

Δ.Γκ.: Είναι γεγονός ότι ο χρόνος είναι λίγος αλλά η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Η μικρή προεκλογική περίοδος δεν πτοεί σε καμία περίπτωση το κόμμα της ΝΔ ούτε τους υποψήφιους βουλευτές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταφέρει μέσα από τον ειλικρινή του λόγο να πείσει τους Έλληνες πολίτες πως η μόνη λύση για να ζήσουμε καλύτερα σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο είναι να εφαρμοστεί το δομημένο και πλήρως ρεαλιστικό πρόγραμμα της ΝΔ. Σε ότι αφορά την υποψηφιότητά μου έχω εμπιστοσύνη στον προγραμματικό λόγο της ΝΔ και αποτελεί για μένα την κινητήρια δύναμη για να εργαστώ σε έντονους ρυθμούς τις μέρες που απέμειναν και να τον επικοινωνήσω στους Σερραίους.

Ερ.: Παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα να σημειώνετε έντονη κινητικότητα κατά τον προεκλογικό σας αγώνα. Επισκέπτεστε όλο τον Νομό Σερρών. Πως σας αντιμετωπίζουν οι Σερραίοι κατά τις επισκέψεις σας ;

Δ.Γκ.: Η αλήθεια είναι πως με αντιμετωπίζουν με θέρμη. Οι Σερραίοι επιζητούν να τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή νέοι άνθρωποι και επαγγελματίες. Ξέρετε, σε αυτό δεν έχουν άδικο. Πιστεύουν πως όσοι έχουν γνώση των προβλημάτων της μικρομεσαίας τάξης και τις δυσκολίες της καθημερινότητας , μπορούν να τους εκπροσωπήσουν επάξια. Εργάζομαι ως δικηγόρος επί 25 έτη, τίποτα δεν μου χαρίστηκε και όλα τα απέκτησα με πολλή δουλειά και προσωπικές θυσίες. Ζω σε καθημερνή βάση τις αγωνίες της επαγγελματικής επιβίωσης ενός ελεύθερου επαγγελματία και όταν μου μιλάει ο κόσμος αντιλαμβάνομαι πλήρως τα άγχη και τις αγωνίες του. Από το βήμα που μου δίνετε δεσμεύομαι πως στην περίπτωση που οι Σερραίοι με τιμήσουν με την ψήφο τους και τους εκπροσωπήσω στη Βουλή, ότι θα πράξω τα μέγιστα για να απαγκιστρωθεί ο Νομός από την επαγγελματική ανασφάλεια που επικρατεί και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθήσουμε να έχει μέλλον αυτός ο τόπος.

Ερ.: Οι Έλληνες είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένοι τα τελευταία χρόνια από τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν. Γιατί να στηρίξουν και να επιλέξουν τη ΝΔ ως λύση στα προβλήματα τους;

Δ.Γκ.: Έχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όσα πρεσβεύει και εκπροσωπεί η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Η ΝΔ έχει ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς. Ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και υλοποιήσιμο στον τομέα της οικονομίας, της απασχόλησης ,της υγείας και της εκπαίδευσης. Πάνω από όλα στόχος μας είναι να κρατήσουμε τα παιδιά μας στη χώρα μας ,οι επιστήμονές μας επιβάλλεται να διαπρέψουν στον τόπο τους και όχι στο εξωτερικό. Πρέπει, λοιπόν, να διαμορφώσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα κρατήσουν τη νεολαία στην πατρίδα και θα ωθήσουν τον επαγγελματία να επενδύσει στη χώρα μας ώστε να μπει η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης.

Ερ.: Τέλος ,γιατί οι Σερραίοι να στηρίξουν και να εμπιστευτούν τον Δημήτρη Γκολέμη;

Δ.Γκ.: Προσωπικά έχω αποδείξει ότι σε επαγγελματικό επίπεδο καταβάλλω κάθε προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα. Με την επιστημονική κατάρτιση και το επαγγελματικό πείσμα που με διακρίνουν, στην περίπτωση που εκλεγώ με την ίδια επιμονή θα διεκδικήσω ό,τι καλύτερο για τις Σέρρες και τους Σερραίος! Δεσμεύομαι πως θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να αναπτυχθούν και να αναδειχθούν και πάλι οι Σέρρες!

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •