Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Καρπουχτσή στη λαϊκή αγορά της Ηράκλειας

“Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την περιοχή των Σερρών και θα πρέπει να στηριχθεί” τόνισε με δήλωση από την Ηράκλεια, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Καρπουχτσής κατά τη διάρκεια  περιοδείας του στην περιοχή.

Ο κος Καρπουχτσής  συνομίλησε με παραγωγούς της λαϊκής αγοράς και αναφέρθηκε στα θετικά μέτρα ενίσχυσης των αγροτών-παραγωγών, στα οποία προχώρησε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι: “με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θεσπίστηκε το αφορολόγητο των αγροτικών εισοδημάτων, η εξόφληση των απλήρωτων επιδοτήσεων παρελθόντων ετών, η συστηματική και άμεση πληρωμή των επιδοτήσεων από το 2016 και από εδώ και πέρα, η θέσπιση του ακατάσχετου”.
Στη επικοινωνία που είχε με τους μικροπωλητές ο κ Καρπουχτσής ανέφερε το νομοσχέδιο, το οποίο ψήφισε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2017 και έχει να κάνει με τον εκσυγχρονισμού της άσκησης υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων. “Με αυτό το νομοσχέδιο θεσπίστηκε για πρώτη φορά μητρώο πωλητών υπαίθριων αγορών και οργανώθηκε η έκδοση αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου, δίνοντας προτεραιότητα σε δικαιούχους από ευπαθείς ομάδες, άτομα με αναπηρία, πολύτεκνοι, άνεργοι κτλ” τόνισε ο κ. Καρπουχτσής.

Ο κ Καρπουχτσής κατά την επίσκεψη του στην περιοχή αντάλλαξε απόψεις και με τους κατοίκους για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και όχι μόνο και συνάντησε τους συνυποψηφίους του Λευτέρη Αβραμάκη, Μιχάλη Δεμερτζή και πρώην υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Κ. Μακεδονίας Θωμά Μπουρνάρη.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •