Επίσκεψη σε χωριά της Σιντικής πραγματοποίησε ο Μ. Τζελέπης

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Σερρών του Κινήματος Αλλαγής, κ. Μιχάλης Τζελέπης πραγματοποίησε προσφάτως επίσκεψη στα «ακριτικά» χωριά: Καλοχώρι, Καστανούσσα, Ανατολή, Κάτω Πορρόια, Άνω Πορρόια, Παραπόταμος, Οδηγήτρια, Μοναστηράκι, Σταυροδρόμι, Ροδόπολη.

Μετά τις συνομιλίες που είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής με τους κατοίκους της περιοχής προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σ’ ολόκληρη την Κοινοβουλευτική μου θητεία, διατηρούσα και εξακολουθώ να διατηρώ επαφή και επικοινωνία με τους κατοίκους των χωριών. Αυτό το «πρωτοφανές» φαινόμενο απερήμωσης, εγκατάλειψης των χωριών μας έχει καθαρή υπογραφή και ονοματεπώνυμο και δεν θα μπορούσε ασφαλώς να είναι άλλο από τον κ. Αλέξη Τσίπρα και την Κυβέρνησή του ΣΥΡΙΖΑ. Η δυσβάσταχτη φορολογία, η υψηλή τιμή του πετρελαίου, τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, ο αθέμιτος ανταγωνισμός και τα «φθηνά» εργατικά χέρια των γειτονικών χωρών έχουν προκαλέσει ένα μεγάλο κύμα μετανάστευσης προς το εξωτερικό. Πρέπει να δοθεί λύση εδώ και τώρα προκειμένου να αποτρέψουμε αυτό το μεγάλο κύμα μετανάστευσης που διώχνει τους συμπολίτες μας, τα παιδιά μας.

Δεσμεύομαι ότι θα απαιτήσω από την επόμενη Κυβέρνηση, με όποιον τρόπο μπορώ και με όποιο μέσο διαθέτω, την επιβολή χαμηλού συντελεστή φορολόγησης για τους ακριτικούς Νομούς της χώρας, όπως επίσης θα έρθω και σε επαφή με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προκειμένου να αναζητηθούν προγράμματα απασχόλησης για τους κατοίκους των ακριτικών περιοχών. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Επιβάλλεται να δοθεί λύση εδώ και τώρα».

Κοινοποίηση