Συνάντηση με νέους είχε ο υπ. Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Δ. Γκολέμης

Μία άκρως ενδιαφέρουσα βραδιά είχε το Σάββατο ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών με τη ΝΔ, Δημήτρης Γκολέμης. Ο υπ. Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέα παιδιά και να ακούσει με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νεολαίοι.

Οι νέοι δέχθηκαν θερμά τον κ. Γκολέμη και δεν άργησαν να νιώσουν άνετα μαζί του, οπότε η συζήτηση άνοιξε προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα προβλήματα εύρεσης εργασίας ,το μέλλον στην Ελλάδα ενός πτυχιούχου και η εξέλιξη του, οι χαμηλές συντάξεις των γονέων τους, η ακρίβεια στη χώρα και η υπερφορολόγηση, ήταν μερικά από τα ζητήματα που έπεσαν στο τραπέζι.

Ο κ. Γκολέμης άκουσε τους νέους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαπιστώνοντας ,μάλιστα, πως ήταν ιδιαίτερα ενημερωμένοι για την εικόνα που παρουσιάζει η Ελλάδα σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς.

Ο υποψήφιος Βουλευτής αφού συμβούλεψε, ως ελεύθερος επαγγελματίας, σε διάφορα επαγγελματικά ζητήματα τα νέα παιδιά, τους ξεκαθάρισε πως η μόνη διέξοδος για να ανακάμψει η χώρα οικονομικά είναι οι νέες επενδύσεις που πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα και οι νέες δουλειές που θα προκύψουν από αυτές.

Τους παρότρυνε επίσης να εκπαιδευτούν σε ξεχωριστούς και σύγχρονους επαγγελματικούς τομείς καθώς τα επόμενα χρόνια οι απαιτήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από τα σημερινά δεδομένα.