Με τον Πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών συναντήθηκε ο Δ. Γκολέμης

Το νοσοκομείο Σερρών επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ Δημήτρης Γκολέμης.

Ο κ. Γκολέμης ενημερώθηκε για τα λειτουργικά προβλήματα και τις ελλείψεις του νοσοκομείου από τον πρόεδρο των νοσοκομειακών ιατρών Βαγγέλη Παπαμιχάλη.

Ο πρόεδρος επισήμανε τα προβλήματα που εντοπίζονται σε επίπεδο ελλείψεων, σε ιατρικό προσωπικό. Η υποστελέχωση του νοσοκομείο σε αυτόν τον τομέα είναι τεράστια.

Ο κ. Παπαμιχάλης τόνισε πως μέσα στο 2019 συνταξιοδοτούνται 10 μόνιμοι ειδικοί ιατροί και λήγει η σύμβαση 10 επιπλέον επικουρικών ιατρών.

Μεγάλο ζήτημα αποτελεί και η χρηματοδότηση του Νοσοκομείου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο κ. Παπαμιχάλης το νοσοκομείο Σερρών έλαβε τη μισή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό σε σχέση με τα χρήματα που λάμβανε το 2017,την ώρα μάλιστα που τα έξοδα του ιδρύματος αυξάνονται.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Γκολέμης μετά την επίσκεψη του δήλωσε:
«Η πρόληψη της υγεία αποτελεί τον βασικό παράγοντα βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου μίας κοινωνίας. Το νοσοκομείο Σερρών παρουσιάζει πολλά προβλήματα και πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθήσουμε για την επίλυσή τους. Πρέπει πάση θυσία να διεκδικήσουμε επιπλέον στελέχωση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού από τις προσλήψεις που προβλέπει το πρόγραμμα της ΝΔ. Στόχος μας είναι η ενημέρωση του πολίτη και η πρόληψη της ασθένειας. Σεβασμός στον άνθρωπο για μία υγιή κοινωνία».

Κοινοποίηση