Σέρρες: Η υπόθεση Αφείδη στην τελευταία εκπομπή στο «Φως στο Τούνελ»- Οι εξελίξεις για τη δολοφονία πατέρα και γιου

Στο μικροσκόπιο της έρευνας της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» παραμένει το διπλό φονικό των Σερρών, του πατέρα και του γιου Αφείδη, με την Αγγελική Νικολούλη να αναφέρει στη χθεσινή, τελευταία γι’ αυτή την τηλεοπτική περίοδο, εκπομπή, όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Δημήτρης Αφείδης και ο γιος του Γιώργος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουλίου 2015, από την 25χρονη τότε κόρη και αδελφή των θυμάτων.

Οι Αρχές δεν ερεύνησαν διπλή δολοφονία. Το έκαναν μετά την εξονυχιστική έρευνα του «Τούνελ» με ειδικούς, εγκληματολόγους και ιατροδικαστές.

Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, το «Τούνελ» επιστράτευσε τη σύγχρονη τεχνολογία και ο τόπος του στυγερού εγκλήματος απεικονίστηκε ψηφιακά, για να βοηθήσει την έρευνα. Με τη βοήθεια ειδικών, ήρθαν στο φως τα «καλυμμένα» ίχνη του δράστη και του συνεργού του. Ματωμένα ίχνη που οι ίδιοι άφησαν στον τόπο του εγκλήματος.

«Στη ‘λίμνη αίματος’ που δημιουργήθηκε στο σαλόνι εντοπίστηκαν αιματηρά εντυπώματα από σόλες παπουτσιών. Από την ανάλυση προέκυψε πως ανήκαν σε δύο διαφορετικούς τύπους υποδημάτων. Αυτό σημαίνει ότι ο δολοφόνος ενδεχομένως είχε και συνεργό,» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη χθες στην εκπομπή της.

Δείτε τη βαθιά έρευνα του «Τούνελ» γύρω από την υπόθεση εδώ.

(Πηγή: https://anikolouli.gr/  Φωτογραφία από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»)

Κοινοποίηση