Συνεχίζει την περιοδεία της στα χωριά των Σερρών η Αν. Χιώτη

Συνεχίζει τον προεκλογικό της αγώνα η υποψήφια βουλευτής εκλογικής περιφέρειας Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία Ανδρομάχη Χιώτη-Κελεμπέκη.

Νωρίς το πρωί η υποψήφια βουλευτής επισκέφτηκε τον οικισμό της Ηράκλειας. Έκανε βόλτα στο παζάρι και τα καταστήματα της πόλης. Συνομίλησε με καταστηματάρχες και καταναλωτές, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στάθηκε ιδιαίτερα στον αγώνα που δίνουν, όπως είπε, για να κρατήσουν ανοικτές τις επιχειρήσεις τους, έτσι ώστε να εξυπηρετείται ο τοπικός πληθυσμός. Δεσμεύτηκε να προωθήσει τα αιτήματά τους και να πιέσει αποτελεσματικά προς την επίλυσή τους.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στα δικαστήρια της πόλης των Σερρών, όπου συνομίλησε με διοικητικούς υπαλλήλους και δικαστικούς. Τους συνεχάρη για την τόλμη και την αποφασιστικότητα με την οποία ασκούν τα καθήκοντά τους, ιδιαίτερα σε μία εποχή που η δικαιοσύνη δέχεται συνεχώς παρεμβάσεις από την κεντρική κυβέρνηση.

Στη συνέχεια, της εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την κατάσταση στη δικαιοσύνη, αλλά και ειδικά προβλήματα που αφορούν το δικαστικό μέγαρο Σερρών.

Ολοκληρώνοντας την παρουσία της εκεί δεσμεύτηκε να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς την επίλυση των προβλημάτων τους και στην ανόρθωση του κύρους της δικαιοσύνης.

Έπειτα επέστρεψε στο πολιτικό της γραφείο, όπου συναντήθηκε με πλήθος πολιτών. Στη διάρκεια των συναντήσεων είχε την ευκαιρία να ακούσει προβλήματα, ελλείψεις που υπάρχουν, να γίνει κοινωνός καινοτόμων προτάσεων και ιδεών και φυσικά να δεχτεί ευχές ή την πάντα ευπρόσδεκτη καλημέρα των αγαπημένων φίλων και συντοπιτών.

Το απόγευμα είχε την ευκαιρία να προσκυνήσει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Βυρώνεια κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον οποίο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος.

Η υποψήφια βουλευτής αφού έλαβε την ευλογία του Μητροπολίτη, συνομίλησε με πλήθος κατοίκων του Ακριτικού χωριού. Οι κάτοικοι της εξέφρασαν τα παράπονα, τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες τους για το μέλλον. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συμφωνία των Πρεσπών.

Η μέρα έκλεισε στον οικισμό Βαμβακόφυτο όπου μετά από σύντομη βόλτα εντός του οικισμού η υποψήφια βουλευτής συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες και τοπικούς άρχοντες. Αφού δέχτηκε τα αιτήματά τους δεσμεύτηκε πως σκοπός της θητείας της θα είναι να βελτιωθεί αποτελεσματικά η ζωή όλων των κατοίκων του νομού Σερρών. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της δέχτηκε τις ευχές όλων για καλή επιτυχία στον αγώνα της.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •