Την προεκλογική του πρόταση παρουσίασε το ΚΚΕ στα Πλατανάκια Σερρών

Σύσκεψη στο χωριό Πλατανάκια Σιντικής Σερρών διοργανώθηκε από την ΚΟΒ Σιδηροκάστρου σχετικά με την προεκλογική δράση και την πρόταση του ΚΚΕ για μετά τις εκλογές.

Την παρουσίαση της πρότασης έκανε η υποψήφια βουλευτής Σαραντίδου Φιλιώ, η οποία αναφέρθηκε στη σημερινή κατάσταση και τις πολιτικές των αστικών κυβερνήσεων, στο ρόλο του δικομματισμού και των κομμάτων δορυφόρων μιας χρήσης, στην ποιοτική διαφορά της πολιτικής του ΚΚΕ από τα άλλα κόμματα και στην αναγκαιότητα να δυναμώσει στις εκλογές και στους αγώνες της ζωής.

«Την ανάγκη να οργανωθεί ο αγώνας των εργαζόμενων για ανατροπή της καπιταλιστικής ανάπτυξης και η ανάπτυξη μιας πολιτικής που στο κέντρο της δεν θα βρίσκεται το καπιταλιστικό κέρδος αλλά οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Για παιδεία, υγεία, ασφάλιση, σταθερή δουλειά, πλήρη δικαιώματα. Για την πραγματική αξία της ψήφου στο ΚΚΕ.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική, και ακολούθησε συζήτηση με όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν. Εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής, για το ΝΑΤΟ, ΕΕ, και ΗΠΑ, για το θέμα των υδρογονανθράκων, την Ανατολική Μεσόγειο, και τους κινδύνους που υπάρχουν.

Ακούστηκαν οι θέσεις του κόμματος σε όλα αυτά τη ζητήματα σε μια περιοχή όπου για πολλά χρόνια πριν δεν υπήρχε η δυνατότητα επαφής με το κόμμα. Η αλλαγή έγινε με τις τελευταίες τοπικές εκλογές που η Λαϊκή Συσπείρωση συγκρότησε ψηφοδέλτιο για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια απουσίας. Την κίνηση αυτή οι φίλοι του κόμματος την βλέπουν με πολύ αισιοδοξία και την αγκαλιάζουν με μεράκι και όρεξη για δουλειά και παραπέρα ανάπτυξη,» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •