Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσής

Στο πλαίσιο των συναντήσεων και των επαφών που πραγματοποιεί καθημερινά ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Καρπουχτσής, την Παρασκευή 28 Ιουνίου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Σερρών.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής Κωνσταντίνος Λάσκαρης και είχε συνάντηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό. Ο κ Καρπουχτσής εξέφρασε το ενδιαφέρον και τη στήριξή του για τα άτομα με ειδικές ικανότητες και τις οικογένειές τους ενώ εξήρε και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών για το έργο που επιτελούν.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική που εφάρμοσε στήριξε τα Ειδικά σχολεία της χώρας. Καταφέραμε και προχωρήσαμε στη κάλυψη όλου του απαιτούμενου εκπαιδευτικού προσωπικού στην Ειδική Αγωγή ενώ δημιουργήσαμε 40 νέα ειδικά σχολεία και 570 νέα τμήματα ένταξης στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών. Επίσης, ο κ. Καρπουχτσής τόνισε πως η Κυβέρνηση θα προχωρήσει σε 4.500 προσλήψεις μονίμων εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή.

Ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών υπενθύμισε επίσης και τη δημιουργία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στην Τοπική Κοινότητα Βαμβακοφύτου στο Δήμο Σιντικής, ενός σχολείου “φάντασμα” που τα προηγούμενα χρόνια, ενώ υπήρχε στα χαρτιά δεν είχε λειτουργήσει πότε. Τα εγκαίνια της σχολικής μονάδας έγιναν το 2017 με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρώτα πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες εργασίες από πλευράς Δήμου Σιντικής, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών “Εμμανουήλ Παππάς”

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •