«ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ»: Η Κρητική συνταγή για λαχταριστά καλτσούνια

Τα καλτσούνια, είναι άμεσα συνδεδεμένα με τη γαστρονομική παράδοση της Κρήτης και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για Πασχαλινό έδεσμα, το απολαμβάνουμε όλες τις εποχές του χρόνου, αφού γίνεται ανάρπαστο και από τους τουρίστες.

Το «ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ» σας παρουσιάζει μία μοναδική συνταγή, για να απολαύσετε κι εσείς τα καλτσούνια.

Η συνταγή είναι εδώ

Για λαχταριστές συνταγές επισκεφθείτε τη σελίδα «ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ» και πατήστε εδώ

ή τη σελίδα στο fb εδώ

37 Shares