«Μπαράτ»: Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής χειροποίητων μπισκότων

Για την επιχείρηση «Μπαράτ», ιδιαίτερη σημασία έχει ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής των χειροποίητων μπισκότων, βασισμένος σε επιλεγμένες και αγνές πρώτες ύλες, ακολουθώντας τις συνταγές που δημιούργησε και συνεχίζει να δημιουργεί με βάση τις ανάγκες των πελατών της και του αγοραστικού κοινού.

Η επιχείρηση «Μπαράτ» εδρεύει στο Μελενικίτσι Σερρών.

Τηλέφωνο: 23210 78574.

Υποκατάστημα Αθήνας
Λέσβου 22, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9968542

Εmail: [email protected]

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της επιχείρησης πατώντας εδώ

ή τη σελίδα της επιχείρησης στο fb πατώντας εδώ

19 Shares