Το μήνυμα του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Καρπουχτσή για τις εκλογές

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσής στέλνει το δικό του μήνυμα στις Σερραίες και στους Σερραίους για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Αγαπητή φίλη/αγαπητέ φίλε

Φτάσαμε στο τέλος της προεκλογικής περιόδου, στο τέλος του (όποιου) διαλόγου μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και των εκπροσώπων τους. Τώρα, πλέον, το λόγο έχουν οι πολίτες, τον έχεις εσύ. Πριν πάρεις την απόφαση σου επίτρεψέ μου να σου μεταφέρω δυο- τρεις σκέψεις μου:
Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε κυβέρνηση.
Θα προτιμήσουμε μια κυβέρνηση με αυτούς που έφεραν την κρίση στη χώρα, που την έσπρωξαν στα βράχια ή αυτούς που κατάφεραν να μας βγάλουν από τα μνημόνια και να φροντίσουν τους περισσότερο πάσχοντες συμπολίτες μας;
Επιλέγουμε πρωθυπουργό.
Αυτόν που έρχεται, ως γόνος, ‘κρυπτόμενος’ σε όλη την προεκλογική περίοδο, αρνούμενος έναν απ΄ ευθείας διάλογο με τον πρωθυπουργό ή εκείνον που κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση των Ευρωπαίων ηγετών, που στάθηκε κοντά στον αγρότη, το νέο, τον εργαζόμενο;
Επιλέγουμε βουλευτές, εκπροσώπους μας.
Θεωρώ τιμή μου που ο Αλέξης Τσίπρας με επέλεξε ως έναν από τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας. Θα νοιώσω περήφανος αλλά και δεσμευμένος για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση αν θελήσεις να σε εκπροσωπήσω στη Βουλή.
Δεν είναι του χαρακτήρος μου τα μεγάλα λόγια. Για αυτό ζητώντας την ψήφο σου το μόνο που σου καταθέτω είναι το έργο μου το δήμο Σερρών, η απόδοσή μου ως συνεργάτης του υπουργείου Εσωτερικών και η αποτελεσματική μου δράση, εν γένει, στον επαγγελματικό μου χώρο. Με μία μόνο υπόσχεση. Να είμαι διαρκώς παρών και συμπαραστάτης σε κάθε σου πρόβλημα.
Ραντεβού στις κάλπες.
Κώστας Καρπουχτσής –Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σερρών
Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •