Κ. Ιωαννίδης: Το μήνυμά του για τις εκλογές, οι ευχαριστίες και η δημόσια συγνώμη για την υπερβολική χρήση έντυπου υλικού εις βάρος του περιβάλλοντος

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΜέΡΑ25 Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας τα εξής:

«Το σύντομο ταξίδι του προεκλογικού αγώνα έφτασε στο τέλος του. Ένα όμορφο ταξίδι, ένας ακόμα πιο όμορφος αγώνας, γεμάτα πλούσια συναισθήματα και επαφή με υπέροχους ανθρώπους απ’ άκρη, σ’ άκρη του νομού Σερρών.

Είναι μεγάλη μου τιμή που μου αφιερώσατε τον χρόνο σας, μου καταθέσατε τους προβληματισμούς σας, τις σκέψεις σας και την ψυχή σας εν γένει.

Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη, τη θερμή υποδοχή, την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και τη διάθεσή σας να μοιραστείτε μαζί μου ό,τι σας απασχολεί.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτόν τον σύντομο αλλά δύσκολο αγώνα. Τους συνεργάτες, την οικογένεια και τους φίλους μου που στάθηκαν ακούραστα δίπλα μου, τους δημοσιογράφους που μου έδωσαν βήμα για να καταθέσω τις απόψεις μου και φυσικά τη σύζυγό μου Ίνγκα, που με στήριξε με υπομονή και αγάπη σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη, διότι όλοι οι υποψήφιοι –και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου- χρησιμοποιήσαμε μεγάλο όγκο έντυπου υλικού, ρυπαίνοντας άθελά μας το περιβάλλον. Δεσμεύομαι πως θα διεκδικήσω τον περιορισμό του έντυπου τρόπου διαφήμισης στις εκλογές και θα επιδιώξω έως και την απαγόρευσή του.

Την 7η Ιουλίου ζητώ την ψήφο σας στο ΜέΡΑ25 και σε εμένα προσωπικά, γιατί είμαστε η δική σας φωνή και …αυτή η φωνή πρέπει να είναι στη Βουλή!

Δεσμεύομαι πως την επόμενη μέρα σε περίπτωση εκλογής μου, θα εργαστώ σκληρά και με όλη τη δύναμη της ψυχής μου ώστε ο Νομός Σερρών να αποκτήσει την πιο ισχυρή φωνή εκπροσώπησης στην Ελληνική Βουλή.

Την επόμενη ΜέΡα θα είμαι δίπλα σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά. Στους νέους, τους αγρότες-κτηνοτρόφους, τους μικρομεσαίους, τους επαγγελματίες, τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους συνταξιούχους, ΣΕ ΟΛΟΥΣ και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας.

Η επόμενη ΜέΡΑ θα φέρει την άνοιξη στις καρδιές μας!
Η επόμενη ΜέΡΑ θα ανήκει σε εσάς».

Η συνέντευξη του Κ. Ιωαννίδη στο Ράδιο Ε

Ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΜέΡΑ25 Ιωαννίδης Κωνσταντίνος (Κωστής ) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη. Ακούστε τι είπε στο Ράδιο Ε103.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •