Υπό… κατάρρευση ο δρόμος στην είσοδο της Αγ. Ελένης Σερρών (Φωτογραφίες)

Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου

«Παρέα» με το φόβο κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες, οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Αγίας Ελένης του δήμου Σερρών, καθώς ο δρόμος στην είσοδο του χωριού είναι υπό… κατάρρευση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο Infonews24, τον Απρίλιο είχε καταρρεύσει μέρος τους δρόμου που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού και μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα ένας γεωργικός ελκυστήρας να φύγει από το δρόμο και να πέσει στο παρακείμενο ρέμα.

Ευτυχώς ο οδηγός του ελκυστήρα δεν τραυματίστηκε, ενώ οι συγχωριανοί του τον βοήθησαν να βγάλει το όχημα από το ρέμα.

Έκτοτε, το μόνο που έγινε ήταν να κλείσει η μία λωρίδα του δρόμου για αρκετά μέτρα, με κώνους και κορδέλα και να ρίξουν οι υπηρεσίες αμμοχάλικα στην άκρη του δρόμου.

Η κατάσταση, σύμφωνα με τους κατοίκους που μίλησαν στο Infonews24, αγγίζει τα όρια του επικίνδυνου, καθώς ο δρόμος δεν φωτίζεται επαρκώς και οι οδηγοί είναι δύσκολο να αντιληφθούν κυρίως τις νυχτερινές ώρες, τα εμπόδια που υπάρχουν ως… προειδοποίηση για το κλείσιμο της λωρίδας.

Οι κάτοικοι της Αγίας Ελένης είναι εξοργισμένοι, καθώς η κατάσταση αυτή επικρατεί εδώ και τρεις μήνες και παρά τις εκκλήσεις τους, δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Κοινοποίηση