Β. Καλαϊτζίδης: «Η Serexpo ‘μετακομίζει’ στο φυσικό της χώρο»

Την απόφαση να αλλάξει χώρο η φετινή διοργάνωση της Serexpo, χαιρετίζει ο επικεφαλής της επιμελητηριακής παράταξης «Επιμελείς Σέρρες» και Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών Βασίλης Καλαϊτζίδης.

Η έκθεση Serexpo, που θα λάβει χώρα το Σεπτέμβριο, φέτος θα διοργανωθεί στο στρατόπεδο Κολοκοτρώνη των Σερρών.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Καλαϊτζίδης δηλώνει:

«Η 5η SEREXPO ‘μετακομίζει’ πηγαίνει στον φυσικό της χώρο, θα τον χαρακτήριζα.
Η μεταφορά της SEREXPO στο στρατόπεδο Κολοκοτρώνη της δίνει τα εχέγγυα να εξελιχθεί σε μια μεγάλη επιχειρηματική έκθεση , σε μια κορυφαία επιχειρηματική συνάντηση με προοπτική και εμβέλεια , εκτός των ορίων του νομού μας.

Σε έναν πολύ όμορφο, αλλά δυστυχώς παραμελημένο χώρο, με πολλά τετραγωνικά προς διάθεση και αξιοποίηση, κοντά στο κέντρο της πόλης μας.
Σε ένα περιβάλλον που παρέχει άνεση και ασφάλεια για τους εκθέτες, αλλά και τους επισκέπτες.

Στην τοποθέτησή μου στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο αφού συμφώνησα και ενθάρρυνα με μεγάλη ικανοποίηση στην μεταφορά της έκθεσης , πρότεινα να στοχεύσουμε στην προσέλκυση εκθετών, αγοραστών και φυσικά επισκεπτών εκτός Σερρών και εκτός της χώρας μας αν είναι δυνατόν.

Η εξωστρέφεια εκτός από μια όμορφη λέξη που συχνά και τόσο εύκολα χρησιμοποιείται , επιτέλους ας βρει πρόσφορο έδαφος εδώ στην Σέρρες , η νέα Serexpo μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα ..
Το εγχείρημα αρκετά δύσκολο , το κόστος επίσης υψηλό , αλλά θεωρώ όχι ακατόρθωτο !!!!

Στηρίζω τη νέα Serexpo θεσμικά ως Β Αντιπρόεδρος τους ΕΒΕΣ και επικεφαλής της παράταξης ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ , αλλά και εμπράκτως ως επιχείρηση με συμμετοχή ως εκθέτης !!!

Καλώ όλες τις Σερραϊκές επιχειρήσεις απ’ την μεγαλύτερη ως την μικρότερη να συμμετέχουν , να στηρίξουν και να βοηθήσουν την νέα προσπάθεια !!!
Όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας , γιατί κανείς δεν περισσεύει».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •