Φ. Αραμπατζή: Είναι η ώρα για επίμονη και σκληρή δουλειά.

“Είναι η ώρα για επίμονη και σκληρή δουλειά. Για την Ελλάδα, για τον αγαπημένο μου τόπο, τις Σέρρες, για όλους τους Έλληνες” αναφέρει μεταξύ άλλων, η Σερραία βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τομέας Αλιείας.

Αναλυτικά η δήλωση:

“Μια καινούρια, πιο Φωτεινή μέρα, ξημέρωσε για όλους τους Έλληνες. Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι της χώρας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και απόλυτη επίγνωση της μεγάλης ιστορικής ευθύνης της ισχυρής εντολής των πολιτών.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, άκουσαν τον προγραμματικό μας λόγο και έδωσαν μια περιφανή νίκη στη ΝΔ, στον Νομό μας. Ιδιαίτερα, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τις Σερραίες και τους Σερραίους, που επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, στήριξαν έναν καθαρό και έντιμο προεκλογικό αγώνα, δίνοντάς μου ακόμα μεγαλύτερη δύναμη να τους εκπροσωπήσω και να δώσω μάχες γι’ αυτούς στη νέα Βουλή.

Η ευθύνη μου απέναντί τους είναι μεγάλη, όπως μεγάλη είναι και η ευγνωμοσύνη που νιώθω.

Ξεχωριστά να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεγάλη τιμή, που μου έκανε να μου εμπιστευθεί το χαρτοφυλάκιο της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να φανώ αντάξια αυτής της εμπιστοσύνης.

Είναι η ώρα για επίμονη και σκληρή δουλειά. Για την Ελλάδα, για τον αγαπημένο μου τόπο, τις Σέρρες, για όλους τους Έλληνες!”

Κοινοποίηση