Στους 37 βαθμούς θα «σκαρφαλώσει» το μεσημέρι ο υδράργυρος σε περιοχές των Σερρών- Καταιγίδες προβλέπονται για αύριο

Δύο «πρόσωπα» θα δείξει ο καιρός σήμερα και αύριο, σε περιοχές του νομού Σερρών.

Ο υδράργυρος θα «σκαρφαλώσει» στους 37 βαθμούς σε ορισμένες περιοχές του νομού, ενώ από αύριο αναμένονται ασθενείς βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr:

Στην Αλιστράτη η θερμοκρασία θα φτάσει σήμερα στις 3 το μεσημέρι τους 33 βαθμούς, ενώ για αύριο το απόγευμα προβλέπονται καταιγίδες και θερμοκρασία έως 34 βαθμοί.

Στην Ηράκλεια το θερμόμετρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς σήμερα στις 3 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα, ενώ για αύριο το απόγευμα προβλέπονται καταιγίδες και έως 36 βαθμοί.

Στη Νέα Ζίχνη ο υδράργυρος θα φτάσει τους 31 βαθμούς σήμερα στις 3 το μεσημέρι, ενώ για αύριο το απόγευμα προβλέπονται καταιγίδες και έως 30 βαθμοί.

Στη Νιγρίτα θα έχουμε 37 βαθμούς στις 6 το απόγευμα, ενώ για αύριο προβλέπονται καταιγίδες και έως 35 βαθμοί.

Στις Σέρρες η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς σήμερα στις 3 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα, ενώ προβλέπονται καταιγίδες αύριο το απόγευμα και νωρίτερα ασθενείς βροχές και θερμοκρασία έως 33 βαθμοί.

Στο Σιδηρόκαστρο το θερμόμετρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς σήμερα στις 3 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα, ενώ για αύριο προβλέπονται ασθενείς βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα και έως 35 βαθμοί.

Τέλος, στο Στρυμονικό η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 βαθμούς σήμερα στις 3 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα, ενώ για αύριο προβλέπονται καταιγίδες το απόγευμα και έως 37 βαθμοί.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •