Γερμανικό Vollkornbrot με υλικά από το εργαστήριο «Κουνταξής»

Το Vollkornbrot είναι ψωμί από θρυμματισμένα ή αλεσμένα δημητριακά ολικής αλέσεως (συνήθως σίκαλη ή σιτάρι ).

Άλλα συστατικά περιλαμβάνουν νερό, ζύμη ή / και φυσικό προζύμι, αλάτι και πιθανώς μπαχαρικά.

Βαρύ ψωμάκι με πολλά αρώματα, υφές και εξαιρετική γεύση.

Το συγκεκριμένο ψωμί βασίζεται σε αναλογίες από τα βιβλία «Συνταγολόγια Αρτοποιίας vol 1 & 2» του master baker και pastry chef Otmar Otto Fricker με κάποιες παραλλαγές.

Το εργαστήριο «Κουνταξής» βρίσκεται στην οδό 3ου Ιππικού Συντάγματος 75, στις Σέρρες.

Τηλέφωνο: 23210-27775.

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 08:30 – 14:30.
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 08:30 – 14:30 και 18:00-21:00.
Κυριακή – Κλειστά.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της επιχείρησης πατώντας εδώ
ή τη σελίδα στο fb πατώντας εδώ

22 Shares