Έκπτωση στα εισιτήρια διαρκείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκός σε τριτέκνους των Σερρών

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός προσφέρει στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών ¨ΕΛΠΙΔΑ¨ ΕΚΠΤΩΣΗ 10%(Με την επίδειξη της κάρτας του Συλλόγου ανανεωμένη για το 2019) στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο, 2019-2020.

Οι φετινές κάρτες διαρκείας έχουν έκπτωση 25% σε σχέση με πέρυσι, διότι στόχος της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και η αγάπη για την ομάδα. Το ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός για την προσφορά της στο Σύλλογό μας.

Η ανακοίνωση του ΜΓΣ Πανσερραϊκός 

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την διάθεση εισιτήριων διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο, 2019-2020. Οι φετινές κάρτες διαρκείας έχουν έκπτωση 25% σε σχέση με πέρυσι, διότι στόχος του συλλόγου μας, είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και η αγάπη για την ομάδα.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ Από Δευτέρα 15/7 έως Παρασκευή 19/7

· Προτεραιότητα στις θέσεις των κάτοχων Ε/Δ της περιόδου 2018-2019

2η ΠΕΡΙΟΔΟΣ Από Δευτέρα 22/7

· Ελεύθερες όλες οι θέσεις για τους φιλάθλους

*Όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτήριου από 15/7 σε όλες τις θύρες αλλά όχι στις θέσεις, που ήταν οι περσινοί κάτοχοι, έως 19/7.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ-ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

· Τηλεφωνικά στον αριθμό: 23210 85858, ώρες λειτουργίας 10:00 – 14:00

· Online στο E-mail: [email protected] · Δημοτικό Στάδιο: Αίθουσα Τύπου (είσοδος από τα Γραφεία), ώρες λειτουργίας 10:00 – 14:00 (Δευτέρα-Παρασκευή) · Σε επιλεγμένα καταστήματα της πόλης και σε εξειδικευμένα σημεία πώλησης του ποδοσφαιρικού τμήματος

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

· Μετρητά (Για συναλλαγές έως 500€)

· Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020 ΙΣΧΥΟΥΝ

· Έκπτωση για τα προϊόντα της ομάδας

· Έκπτωση για την αγορά των συλλεκτικών εμφανίσεων

· Προσφορές χορηγών & συνεργατών Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά.

Για την έκδοσή τους είναι απαραίτητοι οι αριθμοί: · ΑΜΚΑ · ΑΔΤ · ΑΦΜ Κάθε κάτοχος, θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας. Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας ισχύουν από έτος γέννησης 2007 και μετά.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •