Διεθνές τουρνουά αντιπτέρισης στο Σιδηρόκαστρο (Βίντεο)

Για μια ακόμη φορά το Σιδηρόκαστρο βρίσκεται στο επίκεντρο των αθλητικών δραστηριοτήτων. 220 αθλητές από 45 χώρες του κόσμου συμμετέχουν στη φετινή διεθνή διοργάνωση μπάντμιντον με την επωνυμία «Hellas Open 2019», το οποίο συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης και ο Δήμος Σιντικής.

Σύμφωνα, με την Ε.Ο.Φ.Σ.Α. η παραπάνω διοργάνωση είναι η 5η που πραγματοποιείται στην Ελλάδα το 2019. Η χώρα μας αποτελεί ενεργό και μεγάλο συνεργάτη της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που εμπιστεύεται την ΕΟΦΣΑ και την Ελλάδα για μεγάλα τουρνουά. Είναι χαρακτηριστικό ότι γι αυτές τις διοργανώσεις έχουν έρθει περισσότεροι από 2.000 αθλητές, συνοδοί και προπονητές στη χώρα μας.

«Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν 220 αθλητές από 45 χώρες του κόσμου. Υπάρχουν αθλητές για παράδειγμα από τη Νέα Ζηλανδία, τη Κίνα και την Ελλάδα με τη συμμετοχή και Σερραίων αθλητών. Το επίπεδο των αθλητών είναι μεγάλο. Δημόσια να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, την ΑΠΟΔΡΑΣΙ και τους χορηγούς που μας βοήθησαν»  αναφέρει η πρόεδρος της Ε.Ο.Φ.Σ.Α Βικτώρια Χατζήνα.

Οι αγώνες διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροκάστρου και η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής 11 Αυγούστου.

5 Shares