Παραμένει «λιοντάρι» ο Τράκας!

Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι συνεχίζει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικούτου, με μία ακόμη ανανέωση! Ο λόγος για τον έμπειρο Σερραίο καλαθοσφαιριστή Ηλία Τράκα (27 ετών, 1,85 μέτρα, guard), ο οποίος με την περσινή του παρουσία στην ομάδα συνέβαλε στην άνοδο της στις Εθνικές Κατηγορίες!

Η αγωνιστική πορεία του Ηλία ξεκίνησε από τους Ικάρους και η πρώτη του διάκριση ήρθε με την ομάδα των Παίδων που συμμετείχε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το 2006. Τη διετία 2012-2014 αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ενώ κατά την αγωνιστική περίοδο (2016-2017) συνέβαλε τα μέγιστα για την επιστροφή της ομάδας του από τη Γ’ στη Β’ Εθνική.

Πέρυσι φόρεσε την κόκκινη φανέλα και αποτέλεσε βασικό συντελεστή στις επιτυχίες των«λιονταριών» που κατέκτησαν το κύπελλο και το πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι χαιρετίζει την παραμονή του Ηλία στην μεγάλη οικογένεια σημειώνοντας τα εξής: «Είμαστε βέβαιοι ότι με το ταλέντο, τη δουλειά σου στο γήπεδο, τηνπροσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου, θα βοηθήσεις την ομάδα στην πρόκληση της Γ’ Εθνικής!» 

 

6 Shares