Ο Δήμος Σιντικής στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Ο Δήμος Σιντικής παρέχει για μία ακόμη χρονιά τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου και σε κλάδους τροφίμων & ποτών, μεταποίησης και υπηρεσιών, με σκοπό την προβολή και διαφήμισή τους με την χρήση διαφημιστικών φυλλαδίων και δειγμάτων προϊόντων τους.

Η ΔΕΘ, συμπληρώνοντας 84 χρόνια λειτουργίας, αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα στην Ελλάδα και διατηρεί τη διεθνή ακτινοβολία της, καθώς θεωρείται από τις σπουδαιότερες εκθέσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Σε ετήσια βάση οι επισκέπτες της ξεπερνούν τους 200.000 και τα τελευταία χρόνια εμπλουτίζεται με ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις σχετικές με την τεχνολογία, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα και την διατροφή-γαστρονομία και περιλαμβάνει επίσης συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και άλλες δράσεις πολιτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση εδώ.

Ο Δήμος Σιντικής όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, εξασφάλισε δικό του σταντ στο περίπτερο 16 του Επιμελητηρίου Σερρών, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να προβάλουν τα προϊόντα τους δωρεάν στη διάρκεια και στους χώρους της Έκθεσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν έως την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 στο e-mail: [email protected], περιλαμβάνοντας:
Επωνυμία της επιχείρησης
Όνομα Υπευθύνου
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Κατηγορία Προϊόντων

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Σιντικής στα τηλέφωνα: 2323350203 (Έφη Κωνσταντινίδου) και 6980138846 (υπεύθυνος Άνθιμος Γεωργιάδης)

Κοινοποίηση