Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Σερρών Αλ. Χρυσάφης και το νέο δημοτικό συμβούλιο Σερρών (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ορκίστηκε χθες ο νέος Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Η αίθουσα του ξενοδοχείο ήταν κατάμεστη. Ο νέος Δήμαρχος, οι επικεφαλής των παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και μέλη των τοπικών συμβουλίων ορκίστηκαν παρουσία πλήθους κόσμου, Αρχών και φορέων.
Αλέξανδρος Χρυσάφης, Στέφανος Φωτιάδης, Θεόδωρος Αραμπατζής, και η Αριάδνη Παπαφωτίου ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, ενώ ο επικεφαλής της Διάβασης Πεζών Αντώνης Γεωργούλας, η δημοτική σύμβουλος Θένια Χαραλαμπίδου και Παύλος Φαρμάκης από τη Λαϊκή Συσπείρωση έδωσαν πολιτικό όρκο.
Στην τελετή ορκωμοσία προέστη ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο δήμαρχο και στα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου “Να εργαστείτε με το πνεύμα της συνεργατικότητας για την πρόοδο του δήμου μας. Ενός Δήμου που έχει μεγάλη ιστορία, πολλές δυνατότητες και προοπτικές. Είμαι βέβαιος γνωρίζοντας τόσο εσάς όσο και τους αρχηγούς των υπολοίπων αντιπροσωπειών και παρατάξεων μέσα στο δήμο αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους να αγωνιστείτε για το καλό του δήμου” ανέφερε ο κ.κ. Θεολόγος.
«Αποτελεί καθήκον όλων μας απέναντι στις προσδοκίες των πολιτών να φτάσουμε τον τόπο μας εκεί που του αρμόζει. Θέλουμε και οφείλουμε να πετύχουμε και θα τα καταφέρουμε. Και σε αυτό το ταξίδι δεν περισσεύει κανείς» είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Αλέξανδρος Χρυσάφης.
Δείτε το βίντεο από την τελετή ορκωμοσία
Κοινοποίηση