Σέρρες: Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι βρέθηκαν κοντά στους δημότες

Στην Πλατεία Ελευθερίας, στην Πλατεία του ΙΚΑ και στο εργοτάξιο της Εθνικής Αντίστασης βρέθηκε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης μαζί με Αντιδημάρχους προκειμένου να αφουγκραστούν τις απόψεις των πολιτών και να καταγράψουν τα προβλήματα της πόλης.

Στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής, ήταν να δείξει στην πράξη ότι ένας Δήμος δεν διοικείται μόνο μέσα απ’ τα γραφεία, αλλά και μέσα απ’ την καθημερινή επαφή με τους δημότες.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, που ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να επαναλαμβάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα, δήλωσε στα Σερραϊκά Μ.Μ.Ε. τα παρακάτω: «Η Δημοτική Αρχή πρέπει να έχει ιδία γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες μας – και τα προβλήματα αυτά είναι πολλά. Θέλουμε έναν όμορφο Δήμο, που θα αξίζει στους πολίτες. Έγιναν ήδη πολλά, και θα γίνουν πολλά περισσότερα, και αυτό περιμένει ο κόσμος από μας. Έχω ζητήσει απ’ όλους τους συνεργάτες μου να σηκώσουν τα μανίκια και να έχουν μια στοχοπροσήλωση σ’ αυτά που θέλει ο Σερραίος πολίτης: δηλαδή δουλειά και αποτελέσματα, για ένα Δήμο που θα είναι βιώσιμος».

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά Σερρών. Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν στο Δήμαρχο τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσο και τις προσδοκίες τους από τη νέα Δημοτική Αρχή. Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης μοιράστηκε μαζί τους το στόχο του για έναν εξωστρεφή Δήμο, στο κέντρο του οποίου θα βρίσκονται πάντοτε ο πολίτης και η καθημερινότητά του.

«Κάθε Τρίτη, η Λαϊκή είναι ένα σημαντικό σημείο για την πόλη: έρχεται πάρα πολύς κόσμος και χρειάζονται πολλές παρεμβάσεις, τις οποίες και είδαμε σήμερα για ακόμη μια φορά. Εγώ, οι Αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήσαμε με τον κόσμο, ακούσαμε και είδαμε τα πράγματα που πρέπει να γίνουν και δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες. Ήδη, πρέπει να σας πω ότι, στον επόμενο μήνα, θ’ αρχίσουν να λειτουργούν και έξι χημικές τουαλέτες, κάτι το οποίο δεν υπήρχε τον τελευταίο χρόνο. Καλύπτουμε αμέσως την ανάγκη αυτή, όπως και τη διαμόρφωση ενός χώρου, που είναι σ’ ένα σημείο της πόλης το οποίο δεν βρίσκεται στην κατάσταση που θα έπρεπε. Βρισκόμαστε σ’ έναν χώρο που θα πρέπει να αξιοποιηθεί και να αναπλαστεί. Ήδη έχουμε σχεδιάσει παρεμβάσεις και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θ’ αρχίσουμε να τις υλοποιούμε» ανέφερε ο κύριος Χρυσάφης.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •