Ενισχύθηκε ο στόλος της καθαριότητας στον Δήμο Σερρών

Ένα καινούριο απορριμματοφόρο παρέδωσε η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) στο Δήμο Σερρών, στο πλαίσιο του έργου «Ανακύκλωση Συσκευασιών στον μπλε κάδο». Το καινούργιο όχημα, που ενισχύει σημαντικά το στόλο του Δήμου Σερρών, είναι συλλογής 16 τόνων, θα εξυπηρετεί τη συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών και τη μεταφορά τους στο κέντρο Διαλογής Ανακύκλωσης Υλικών.

Η παραλαβή του απορριμματοφόρου, έγινε το πρωί της Τρίτης, 10 Σεπτεμβρίου, στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, απ’ το Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη, και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Παναγιώτη Καρακολίδη. Απ’ την πλευρά της, η Ε.Ε.Α.Α. εκπροσωπήθηκε απ’ τον κ. Δημήτρη Παπασωτηρίου, Υπεύθυνο Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Εταιρείας με τους ΟΤΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μαζί με το νέο όχημα, τα απορριμματοφόρα ανακύκλωσης ανέρχονται πλέον σε πέντε, ενώ ολόκληρος ο στόλος καθαριότητας του Δήμου Σερρών περιλαμβάνει συνολικά 18 απορριμματοφόρα, τα οποία φροντίζουν σε καθημερινή βάση για την καθαριότητα των δημοτών και της πόλης.

Αναφορικά με τη δωρεά, ο Δήμαρχος Σερρών δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης και, φυσικά, τον κ. Παπασωτηρίου, ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρεία, για τη δωρεά του οχήματος αυτού, η οποία θα συμβάλει σ’ ένα καθαρότερο περιβάλλον, που αξίζει στο Σερραίο πολίτη. Θέλω να ευχαριστήσω για όλες τις ενέργειες που έγιναν και απ’ την προηγούμενη Δημοτική Αρχή προς την κατεύθυνση αυτή. Εμείς, συνεχίζουμε και προσθέτουμε σ’ όλα αυτά που έχουν γίνει, διότι ο στόχος μας είναι κοινός: ένας καθαρός Δήμος, ένας Δήμος που σέβεται το περιβάλλον, ένας Δήμος αντάξιος των κατοίκων του. Και αυτό, θα το υπηρετήσουμε με την οργάνωση και την πολιτική που θα σας ανακοινώσουμε σε λίγες μέρες, ούτως ώστε πραγματικά να αλλάξει η όψη της πόλης, όσον αφορά το κομμάτι της καθαριότητας.».

Κοινοποίηση