Δήμος Σερρών: Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Ξεκίνησε σήμερα, 16, και θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο, Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019, η διανομή τροφίμων προς τους δικαιούχους ΚΕΑ, οι οποίοι δήλωσαν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή, πραγματοποιείται στην αποθήκη του κ. Ευσταθίου Ταυλαρίδη, στο 3ο χλμ. Σερρών – Νιγρίτας, από τις 7:30 π.μ. έως τις 13:30μ.μ.

Την ομαλή της διεκπεραίωση, επιβλέπει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, κα Σωτηρία Πάνου, η οποία δήλωσε σχετικά:

«H διανομή αφορά σε είδη παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής – 8,2 κιλά ξηράς τροφής για κάθε ωφελούμενο. Όπως κάθε χρόνο, η διαδικασία περατώνεται με τη συνδρομή των υπαλλήλων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, τους οποίους κι ευχαριστούμε για την άψογη δουλειά τους.».

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο ΑΜΚΑ, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως. Εάν η παραλαβή γίνει από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως για τις πολυμελείς οικογένειες), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2321350564.

8 Shares