Παπασταμόπουλος: Στόχος να χτιστεί ένα νέο νηπιαγωγείο στις Σέρρες (Βίντεο)

Τρία είναι τα νηπιαγωγεία που φιλοξενούνται σε ενοικιαζόμενους χώρους στην πόλη των Σερρών λόγω έλλειψης κτιριακής υποδομής. Πρόκειται για το 14ο, το 18ο και το 22ο νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα, με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Ξενοφών Παπασταμόπουλο, οι συγκεκριμένοι χώροι έχουν επιλεγεί καθώς δεν υπήρχαν αίθουσες ή κτίρια να φιλοξενήσουν τους μικρούς μαθητές. “Τα τρία νηπιαγωγεία φιλοξενούνται σ αυτούς τους χώρους διότι δεν υπήρχαν κατάλληλες αίθουσες ή κτίρια στην περιοχή. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τα ιδανικό αλλά με τις μετατροπές που έκανε ο ιδιοκτήτης μπορώ να πω ότι λειτουργούν κάτω από πολύ ικανοποιητικές συνθήκες” αναφέρει με δήλωσή του, στο Infonews24 ο κύριος Παπασταμόπουλος.

Ο ίδιος σε συνέχεια της δήλωσής του αναφέρει ότι στο μακρόχρονο σχεδιασμό της Διεύθυνσης είναι: “αυτά τα νηπιαγωγεία μαζί με το 12ο και το 21ο που αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΣ, να μεταφερθούν είτε στο χώρο δίπλα στο 4ο γυμνάσιο όπου ήδη έχουν αρχίσει οι σχετικές διαδικασίες από το δήμο Σερρών να χτιστεί καινούργιο νηπιαγωγείο, είτε σε προκατασκευασμένες αίθουσες που θα τοποθετηθούν σε δημοτικά σχολεία” καταλήγει ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

4 Shares