Π. Πετρίδης: «Ορισμός του αυταρχισμού η πολιτική συμπεριφορά του δημάρχου Αμφίπολης»


Τις έντονες αντιρρήσεις του για τον τρόπο που έγινε η ψηφοφορία των νομικών προσώπων και επιτροπών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αμφίπολης την περασμένη Παρασκευή, εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής αντιπολιτευόμενης παράταξης Πέτρος Πετρίδης.

Ο κ. Πετρίδης δεν δίστασε, μάλιστα, να χρησιμοποιήσει σκληρές εκφράσεις εναντίον του Δημάρχου Στέργιου Φραστανλή χαρακτηρίζοντας την πολιτική του συμπεριφορά ως «ορισμό του αυταρχισμού και της αλαζονείας».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης «κατά τη διαδικασία στελέχωσης των διοικήσεων των νομικών προσώπων και των επιτροπών, ήθελε και επεδίωξε να έχει και την πίτα ολόκληρη αλλά και το σκύλο χορτάτο» και πρόσθεσε:

«Όπου λοιπόν ο νόμος του δίνει τη δυνατότητα και το δικαίωμα να ορίσει και να διορίσει δικά του στελέχη, το έκανε κατ’ αποκλειστικότητα και χωρίς καμία συνεννόηση ή παραχώρηση προς την αντιπολίτευση. Όπου ο νόμος επιβάλλει ψηφοφορία, ήθελε και πάλι να συναινέσουμε και μα ψηφίσουμε δικούς του συνεργάτες! Προφανώς πιστεύει ότι μόνο οι δικοί του μπορεί να είναι ικανοί και χρήσιμοι, ενώ οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θα μπορούν και πρέπει να παίξουν ρόλους ‘μαριονέτας’ και ‘γλάστρας’ και απλά και μόνο να λένε άκριτα κι αβασάνιστα ‘ναι σε όλα’».

Ο κ. Πετρίδης υπογράμμισε ότι, τόσο προσωπικά ο ίδιος αλλά και ως παράταξη, θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες σε ό,τι καλό και χρήσιμο για το Δήμο και την περιοχή έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Θα είμαστε όμως, απέναντι σε κάθε κακό κι επιζήμιο προσπαθήσει να επιβληθεί με κάθε τρόπο. Έχουμε την εμπειρία, έχουμε την ικανότητα, έχουμε τη θέληση. Ας μην ανησυχούν οι δημότες μας και κυρίως αυτοί που μας εμπιστεύτηκαν,» επεσήμανε τέλος ο κ. Πετρίδης.

6 Shares