Συνάντηση του Αλ. Χρυσάφη με τους Διευθυντές των σχολείων Α/θμιας εκπαίδευσης

Συνάντηση με τους Διευθυντές των δημοτικών σχολείων και τους Προϊσταμένους των νηπιαγωγείων του Δήμου Σερρών είχε ο Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου, στο κτήριο του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών, «Κωνσταντίνος Καραμανλής», παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών, Ξενοφώντα Παπασταμόπουλου.

Αρχικά, ο Δήμαρχος, αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, διαβεβαίωσε τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους ότι η νέα Δημοτική Αρχή Σερρών θα συνεχίσει και θα επεκτείνει τη συνεργασία μαζί τους για την επίλυση όλων των ζητημάτων που ανακύπτουν.

Στη συνέχεια, ο κ. Χρυσάφης ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την υλοποίηση μιας σειράς εκπαιδευτικών δράσεων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα εκπαίδευσης των μαθητών.

Επίσης, ο Δήμαρχος Σερρών τόνισε τη σημασία που έχει για την Παιδεία η παρουσία του Δημήτρη Σιαμάγκα στο πόστο του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Παιδείας, διότι, ως διευθυντής του 18ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο Δήμο Σερρών.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης κατέστησε σαφές στους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους ότι, τόσο αυτός όσο και οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Σερρών, θα βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε περίπτωση για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος προκύπτει.

Κοινοποίηση