Το νέο Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βισαλτίας

Με την 214/23.09.2019 απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βισαλτίας όρισε το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της «ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ» τους κάτωθι :

-ΨΑΡΡΑ ΛΕΩΝΙΔΑ, δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου , αναπληρούμενο από τον κ.ΜΠΙΜΠΛΙΑ ΘΩΜΑ , επίσης δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου.
-ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΑΡΓΥΡΙΟ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου αναπληρούμενος από τον κ. ΑΔΑΜΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ επίσης δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου.

-ΒΑΔΑΡΛΗ ΒΑΪΟ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου αναπληρούμενο από τον κ. ΒΑΔΙΚΟΛΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ επίσης δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου.

-ΠΛΑΣΤΗΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ δημοτική σύμβουλο της παράταξης «ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΤΟΠΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ» της κ. Ρακιτζή Τ., αναπληρούμενη από την κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ δημοτική σύμβουλο της παράταξης « Δήμος Βισαλτίας πρΟΤΑγωνιστής» του κ.Τζιάγκαλου Α.

-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ δημότισσα, με γνώσεις στο αντικείμενο της επιχείρησης, αναπληρούμενη από την κ. ΚΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ , επίσης δημότισσα.

-ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΑΔΑΜ ,εκπρόσωπο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας αναπληρούμενο από τον κ. ΖΑΠΡΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ , επίσης εκπρόσωπο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας.

-ΜΙΧΑΗΛΟΥΔΗ ΧΑΪΔΩ εκπρόσωπο των εργαζομένων στην επιχείρηση, αναπληρούμενη από την κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΛΑΚΤΗ.

Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβούλιου της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ορίστηκε ο κ. ΨΑΡΡΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ και Αντιπρόεδρος ο κ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

13 Shares