Τα εγκαίνια της 5ης Ser-expo

Τα εγκαίνια της 5ης Σερραϊκής έκθεσης με την επωνυμία Ser-expo πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 του μήνα και διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου Κολοκοτρώνη.

Το αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νγρίτης Θεολόγος συλλειτουργούντος του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριου. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Υπουργός Μεταφορών και Δικτύων Κώστας Καραμανλής, ο οποίος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση και ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ Χρήστος Μέγκλας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τομέας Αλιείας Φωτεινή Αραμπατζή, ο Γενικός Γραμματέας Εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής Αθανάσιος Δημάκης, οι βουλευτές της Π.Ε. Σερρών Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Λευτέρης Αβραμάκης και Κώστας Μπούμπας, οι δήμαρχοι του Νομού Σερρών, τα μέλη του Επιμελητηρίου Σερρών, εκπρόσωποι του Στρατού, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, φορείς του Νομού, επιχειρηματίες και πλήθος Σερραίων που έσπευσαν να ενημερωθούν για τις σερραϊκές επιχειρήσεις.

0 Shares