Ser-expo: 1ο Masterclass από το Σωματείο Κρεοπωλών Σερρών με τον σεφ Απόστολο Αλτάνη (Βίντεο)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Masterclass που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 5ης Ser-expo, με πρωτοβουλία του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Σερρών και με την συμμετοχή του ταλαντούχου και πολλές φορές βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο σεφ Απόστολο Αλτάνη.

«Για μια ακόμη φορά το Σωματείο Κρεοπωλών Σερρών έχει ενεργή παρουσία και δυναμική στην Σερραϊκή Έκθεση. Σήμερα πραγματοποιήσαμε μια όμορφη εκδήλωση και φιλοξενούμε δύο συναδέλφους κρεοτέχνες που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη για να μας κάνουν κοπή του κρέατος και να μας δείξουν τρόπους μαγειρέματος και παρασκευής των προϊόντων. Επίσης, είναι μεγάλη μας τιμή που βρίσκεται μαζί μας ο σεφ Απόστολος Αλτάνης, ο οποίος ήρθε να μας δείξει ωραίες συνταγές με εύκολο τρόπο μαγειρέματος με τη δική του πινελιά.» ανέφερε με δήλωσή της, η ταμίας του Σωματείου Κρεοπωλών Σερρών Διαλεχτή Παυλάκη.

 

Ο Απόστολος Αλτάνης είναι ο σεφ του εστιατορίου Alfredo’s Grand Dining (Regency Casino Thessaloniki), του μοναδικού εστιατορίου της Θεσσαλονίκης που βραβεύτηκε φέτος με Χρυσό Σκούφο, για 16η συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται για έναν πολυάσχολο και δημιουργικό άνθρωπο, που αγαπάει για τη δουλειά του, καταφέρνει με το ταλέντο του να κρατά υψηλά τα standards της γαστρονομίας της χώρας και με την ευγενική του προσωπικότητα να κερδίζει την εκτίμηση των συνεργατών, των συναδέλφων του αλλά και όλων εμάς.

 

5 Shares