Αρτοποιείο Γ. Παπαδόπουλου: Παραδοσιακές τεχνικές στο ψωμί

Το αρτοποιείο του Γεώργιου Παπαδόπουλου είναι ένα μέρος πλαισιωμένο από ανθρώπους, όχι μηχανές.

Αυτός είναι και ο λόγος που στο αρτοποιείο του Γεώργιου Παπαδόπουλου πιστεύουν στη διατήρηση των παραδοσιακών τεχνικών στην τέχνη του ψωμιού, της σφολιάτας και των βουτημάτων.

Το αρτοποιείο του Γεώργιου Παπαδόπουλου βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 37, στις Σέρρες.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο fb πατώντας εδώ.

25 Shares